Χρυσή η Βιδούρη του Άτλαντα – Ασημένια μετάλλια για Βελέντζα της Νίκης και Γρηγορίου του Γ.Σ. Βόλου (pics)

Με τους τελικούς των αγωνισμάτων ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο.

Πολλοί φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικό Σταδίου για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών πρωταθλητών και πρωταθλητριών. Η πρόεδρος η του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα έδωσε και σε αυτή τη διοργάνωση το παρών και παρακολούθησε τους αγώνες με τον δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Στις κερκίδες επίσης ήταν μέλη του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, πολλοί παλαιοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που άλλοι παρακολουθούν τις πρωτσπάθειες αθλητών που γυμνάζουν και είναι πλέον από το μετερίζι του προπονητή ή από διοικητικά πόστα σε συλλογους και άλλοι ως φίλαθλοι παρακολουθώντας τις προσπάθεις των αθλητών στο άθλημα που αγάπησαν και υπηρέτησαν ενώ πολλοί από αυτούς απένειμαν τα μετάλλια στις πρωταθλητριες και τους πρωταθλητές σε αντίστοιχα αγωνίσματα που διακρίθηκαν τιμώντας τους ιδιαίτερα ο ΣΕΓΑΣ για την προσφορά τους.

Χρυσή η Βιδούρη του Άτλαντα Βόλου

Η Ελένη Μαρία Βιδούρη (Αθλητική Ακαδημία Ατλας  Βόλου) επικράτησε στην κούρσα των 100μ με εμπόδια. Η αθλήτρια αγωνιζόμενη “εντός έδρας” επιβεβαίωσε το όριο (14.30) για τους πανευρωπαϊκούς της κατηγορίας που ήδη είχε πετύχει  καισήμερα πέτυχε 14.05 βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση.

Στην δεύτερη θεση η Ιωάννα-Χριστίνα Τσώνη (ΑΣ Κολεγίου) με 14.28 και τρίτη η Μάρθα Νεαμονίτη (Ολυμπιάδα Χίου) 14.36.

Ασημένια μετάλλια για Γρηγορίου και Βελέντζα

Άλμα πάνω από τα 15μ χρειάστηκε να να πετύχει ο Γιώργος Γρέψιος (ΓΣ Σέρρες ’93)  στο τριπλούν και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, να επιβεβαιώσει το όριο για τους πανευρωπαϊκούς Κ18. Ο αθλητής από τις Σέρρες πέτυχε 15.14 στο πρώτο άλμα και 15.20 στο δεύτερο επίδοση που του έδωσε τη νίκη. Να σημειώσουμε ότι είχε καυτακτήσει το πρωτάθλημα στο αγώνισμα και στο περσινό πρωτάθλημα Κ18 σε ηλικία 16 χρονών και σήμερα “ζευγάρωσε” τις νίκες του.

Στη δεύτερη θέση ο Απόστολος Γρηγορίου (ΓΣ Βόλου) μς 14.70 που πέτυχε στην τελευταία του προσπάθεια και τρίτος ο Γιάννης Γκράτσιος (ΓΣ Κηφισιάς) με 14.68επίσης στην τελευταία προσπάθεια και βοηθιτικόάνεμο 2,60μ/δ.

 

Η Ευαγγελία Γκανάρα (ΓΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας) αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τριπλούν με άλμα στα 13.27 και άνεμο βοηθητικό 2,5μ/δ.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ανδρομάχη Βελέντζα της Νίκης Βόλου με 12.68μ. (+3,8) και το χάλκινο η Μελίνα Ζάραγκα (Κερκυραϊκός ΓΣ) 12.15.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις