Εύκολα κι απλά η Σκιάθος 2-0 την Αγ. Παρασκευή…

Δίκαιη η νίκη της Σκιάθου που επικράτησε εκτός έδρας επί της Αγ. Παρασκευής με 2-0, κυριαρχώντας στο χώρο του κέντρου, παρατάσσοντας την εμπειρία και δεδομένη αξία κάποιων παικτών της, απέναντι στον ενθουσιασμό και το πάθος των νεαρών παικτών της Αγ. Παρασκευής, που σήμερα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.
Οι φιλοξενούμενοι…

ευτύχισαν να κάνουν το 0-1πολύ γρήγορα (5΄), με ένα περιπετειώδη τρόπο, που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα. Ο Σταμέλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Σκέμπι κι αυτός έκανε δυνατό στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαλλιαρού, στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του τερματοφύλακα και πάλι στο δοκάρι επιστρέφοντας για δεύτερη φορά στον τερματοφύλακα της Αγ. Παρασκευής. Αυτός αιφνιδιασμένος από την πορεία της μπάλας προσπάθησε με διπλή προσπάθεια να την κρατήσει στα χέρια του, όμως κατέληξε μαζί της στο βάθος της εστίας του.
Στο 16′ για τους γηπεδούχους ο Μαρμαρινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε μια φάση που έλεγχε ο τερματοφύλακας Νικολαΐδης.
Στο 31′ και πάλι για την Αγ. Παρασκευή, ο Παπουτσής έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία, όταν από λάθος των αντίπαλων αμυντικών η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του, στη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής, πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ, αφού προηγουμένως διέγραψε πορεία παράλληλα με το τέρμα.
Στο 42′ ο Μαρμαρινός εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία αντίπαλων αμυντικών, τσίμπησε την μπάλα, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Γιαννακόπουλου.
Στο 44′ Ο Σαρρής έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σκέμπι, ο οποίος έδειξε για ακόμη μια φορά την κλάση του και με ψύχραιμο πλάσε στην γωνία του Μαλλιαρού έκανε εύκολα κ απλά το 0-2.
Στο 46′ ήταν η σειρά του τερματοφύλακα Γιαννακόπουλου να δείξει τα εξαιρετικά προσόντα του, όταν ο Παπουτσής λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια δεξιά, έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο πορτιέρο της Σκιάθου απογειώθηκε κυριολεκτικά κι απέκρουσε την μπάλα από το δεξί «παραθυράκι» της εστίας του, διατηρώντας το 0-2 στο ημίχρονο.
Με το ξεκίνημα του β’ μέρους (47′) ο Σκέμπι άγγιξε το χατ-τρικ, όμως το πλασέ που επιχείρησε μετά από κάθετη πάσα, που τον έβγαλε σε θέση τετ ατ τετ, πέρασε λίγο άουτ.
Η τελευταία κλασική ευκαιρία της αναμέτρησης ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους, όταν στο 58′ εκτελέστηκε φάουλ από τ’ αριστερά στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί ο Παπουτσής έκανε δυνατό σουτ που έστειλε την μπάλα να «ξυρίσει» την πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και να καταλήξει άουτ.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Χατζημητροφάνης (46′ Καψάλης), Παπακώστας (61′ Κοτσέλος), Φραγκογιάννης (46′ Σιγάλας), Παπουτσής, Μαρμαρινός, Κοπάνας.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Γιαουράκης, Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου, Ναστασάι, Ν. Μιαρίτης (61′ Γ. Γιαουράκης), Θ. Σταμέλος (58′ Φερετζέλης), Σκέμπι, Σαρρής, Μιστάκου (79′ Μανωλιός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις