Tρίποντο στο ρελαντί για τα Τρίκαλα

Έκανε το… καθήκον της η ομάδα των Τρικάλων, που δεν αποδείχθηκε φιλόξενη για τον Πανελευσινιακό, του οποίου και επικράτησε εύκολα με 3-0 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για άνοδο, μειώνοντας από την Κέρκυρα που παίζει αύριο στους 6 βαθμούς.

Μάλιστα, το έκανε χωρίς να χρειαστεί να να ξοδέψει δυνάμεις, αφού το καθάρισε με το… καλημέρα. Συγκεκριμένα, μόλις στο 9′ ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ, Κουσκουνάς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στην επόμενη φάση ο Ναβάρο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι που είχαν κατεβάσει ταχύτητα, κατάφεραν να βρουν ακόμα μία φορά δίχτυα, με τον… συνήθη ύποπτο, Κουσκουνά, που στο 56′ έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν με τον Λίτσο, που στο 74′ πέτυχε το γκολ της τιμής και έγραψε, έτσι, το τελικό σκορ.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Νιάρος (59′ Κοντοδήμος), Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Ριζογιάννης, Σερζίνιο, Ναβάρο (46′ Χαροντάκης), Κουσκουνάς (68′ Δουκάκης), Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Στεργιώτης, Λίτσος, Ανδρίκος, Παληγεώργος, Κακαράς, Δημόπουλος, Ναούμ (68′ Στόγιος), Σταματάκης, Βάιτζερ (46′ Τσολακίδης), Βασχάιμερ, Κυζιρίδης (59′ Πλαβούκος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις