Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη Βέροια

Η οικογένεια Μπίκα καλείται να πάρει αποφάσεις. Τα συμβόλαια που λήγουν και αυτοί που δεσμεύονται.

Η πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου Βέροια έδωσε δύο μπαράζ, όμως δεν κατάφερε να πάρει ένα εισιτήριο για την άνοδο στη Super League. Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην προσεχή σεζόν. Η οικογένεια Μπίκα καλείται να πάρει αποφάσεις και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τη Δευτέρα (20/06) μεταφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν έπειτα από μία εβδομάδα.

Σενάρια τις τελευταίες ημέρες ήθελαν την οικογένεια Μπίκα να σκέφτεται την αποχώρηση εάν δεν πετύχαινε τον στόχο της ανόδου, αλλά όλα δείχνουν ότι αυτά δεν θα επιβεβαιωθούν.

Εν όψει της νέας σεζόν δεσμεύονται με συμβόλαιο οι Πεταυράκης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Γαβριηλίδης, Ισαακίδης, Μπαϊντού, Φοφανά, Πασάς. Στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια των Κάτσε, Βελλίδη, Δημόπουλου, Γιακουμάκη, Καπνίδη, Μαραγκού, Μούργου, Μπλέτσα, Μπουκουβάλα, Οικονόμου, Ορφανίδη, Παπαδόπουλου, Σκόνδρα, Πόζογλου, Τσιμόπουλου. Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται εδώ και καιρό ο Μυστακίδης όπως και οι Αντέμ (δανεικός από τον Άρη), Κουατένγκ (δανεικός από τον Εργοτέλη – δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις