“Εξετάστηκε” ο Κούρτογλου για τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας καταλήξει στο μοντέλο διοίκησης, έχουν ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Κώστα Σταματίου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, η επόμενη κίνηση θα αφορά την πρόσληψη προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, η περίπτωση του Αλέξανδρου Κούρτογλου απασχόλησε τη διοίκηση των ερυθρολεύκων ενώ υπήρξαν και κάποιες «έμμεσες» διερευνητικές κινήσεις.

Ο Κατερινιώτης φέρελπις 37χρονος τεχνικός έχει δουλέψει και παλιότερα στο τεχνικό τιμ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, ως συνεργάτης του Σάκη Παπαβασιλείου και του Κώστα Μπράτσου, την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Για την ιστορία, ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, καθόταν στον πάγκο του Εδεσσαϊκού, ενώ έχει δουλέψει, επίσης, ως πρώτος προπονητής, σε Ρούβα, Γιούχτα, Χερσόνησο, Αθλόπολη, Σέλλανα, Καρίτσα, Αλμυρό, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Αναγέννηση Καρδίτσας. Παράλληλα, ήταν μέλος των τεχνικών επιτελείων του Απόλλωνα Λάρισας, του Πιερικού, του Βατανιακού και του Ηρακλή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις