Ασταμάτητος ο ΓΣ Αλμυρού, 4-0 τον Διαγόρα

Χωρίς αντίπαλο παίζει ο ΓΣ Αλμυρού στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ. Το συγκρότημα του Λευτέρη Καλογήρου έκανε το 18 στα 18, κερδίζοντας τον δεύτερο στη βαθμολογία, Διαγόρα Στεφανοβικείου και το μόνο που απομένει, είναι να δούμε με τι ρεκόρ θα τερματίσει στο πρωτάθλημα καθώς για περίπτωση να χάσει την πρωτιά, ούτε λόγος δεν μπορεί να γίνει.

Αν μία ομάδα φαινόταν ικανή να σταματήσει αυτή την ξέφρενη πορεία του ΓΣΑ, ήταν αυτή του Διαγόρα, όμως στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου του Αλμυρού, οι γηπεδούχοι ήταν μια κλάση ανώτεροι, φτάνοντας δίκαια σε μία άνετη νίκη με σκορ 4-0.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου στο 11’ ο Κοντοβάς, ευστοχώντας από τα έντεκα μέτρα στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Πριν οι φιλοξενούμενοι προλάβουν να συνέλθουν από το γρήγορο τέρμα των αντιπάλων, ήρθε και το δεύτερο γκολ, βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του 2ου ομίλου. Ήταν στο 14ο λεπτό του αγώνα όταν μετά από όμορφο συνδυασμό των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Κρανά, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 2-0.

Ο ΓΣΑ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου τριπλασίασε τα τέρματά του. Ο Κρανάς από πλάγια θέση επιχείρησε σέντρα σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Ξανθά που αιφνιδιάστηκε.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία του και στο 48’ έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ όμως η μπάλα σταμάτησε και τις δύο φορές στα δοκάρια της εστίας του Πλακαρού. Πρωταγωνιστής και στις δύο περιπτώσεις ο Κάρρος που είδε το σουτ πρώτα και την κεφαλιά, έπειτα, να σταματάνε στα δοκάρια των γηπεδούχων.

Στο 80’ η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου έφτασε κοντά στο 4-0, όταν η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Ξανθά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Νίκου Βούλγαρη στο 89’.

Συνθέσεις:

ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος (76′ Τσόγκας), Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Αντζούρης (85′ Θωμαΐδης), Κρανάς (69′ Τσιάτσιος), Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης Κοντοβάς.

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Ξανθάς, Καραμανλής (46′ Κάρρος), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Κουντούρης, Σ. Καραπλιάγκος, Κ. Καραπλιάγκος (69′ Γκοντόλος), Λουφόπουλος, Καρατζιώλης, Γιώργης (74′ Μπόλκας), Ρενάτο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις