Στοίχημα: Συνθήκες για Over στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το κουπόνι ΟΠΑΠ, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει, που έρχεται από την αναμέτρηση Λα Φιόριτα – Ίντερ Κλαμπ ντε Εσκάλντες. Καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε για τις αναλύσεις της ημέρας, βαθμολογίες, μεταγραφές και για τζίροι στοιχήματος. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίσαμε για σήμερα.

Νοκ – άουτ ημιτελική αναμέτρηση για τον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ 2022-23. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ουδέτερο “Víkingsvöllur” του Ρέικιαβικ. Κατέκτησε το πρωτάθλημα του Σαν Μαρίνο την περασμένη σεζόν η Λα Φιόριτα και ελπίζει ότι θα καταφέρει να κάνει και το κάτι παραπάνω στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν από τους 20 ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει δώσει, πέρσι αποκλείστηκε από την Μπιρκιρκαρά στον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Από την πλευρά της η Ίντερ Κλαμπ κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα Ανδόρας, έφτασε τους 31 τίτλους και δεν θεωρείται άδικα η μεγαλύτερη δύναμη στη χώρα της. Ελπίζει φυσικά στο κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη, στόχος της είναι να κατακτήσει το εισιτήριο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι δεν μπόρεσε να φτάσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς αποκλείστηκε από την αλβανική Τέουτα. Δύο ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια, η Ίντερ Κλαμπ εμφανίζεται ως το φαβορί του ζευγαριού για πρόκριση στον τελικό του προ-προκριματικού γύρου. Ωστόσο, πρόκειται για νοκ – άουτ παιχνίδι αρκετά νωρίς στη σεζόν, θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε με τα γκολ και περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς στο Ρέικιαβικ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που “διψούν” για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις