Βήμα παραμονής για ΕΜΑ, 1-0 τον Άθλο

Πιο εύκολα από οτι μαρτυρά το τελικό 1-0 επικράτησε η Ένωση Μικροθηβών Αιδινίου της ομάδας του Άθλου. Η ομάδα του Χρ. Αναγνώστου πήρε αυτό που ζητούσε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με “χρυσό σκόρερ” τον Ρεφουγιάτι έπειτα από ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, φτάνοντας έτσι τους 23 βαθμούς στην μέχρι τώρα πορεία της στο εφετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας έτσι να παραμένει ζωντανή στο κόλπο για την παραμονή.

Η γηπεδούχος ομάδα πριν την επίτευξη του νικηφόρου τέρματος, είχε άλλες τρεις σπουδαίες ευκαιρίες για να καταφέρει νωρίτερα να πετύχει κάποιο τέρμα. Αρχικά στο 51′ κεφαλιά του Καρατζόγλου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιαννακού, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ από πλεονεκτική θέση του σκόρερ Ρεφουγιάτι στο 62′. Η τελευταία καλή ευκαιρία που δημιουργήθηκε μπροστά από τις δυο εστίες σημειώθηκε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Ρεφουγιάτι όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό κάθετο της εστίας του Γιαννακού χάνοντας έτσι μια τεράστια ευκαιρία για να ζευγαρώσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρηση όσο και της ομάδα του.

Συνθέσεις:

Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Παπανίκος, Μάμο, Θ. Βαλκανιώτης, Πορταρίτης, Σκοτεινός, Ζιούλης (50′ Καρατζόγλου), Παπαδάκης (70′ Ρομάριο), Ρεφουγιάτι, Λανάι, Γ. Βέτσικας (46′ Αναγνώστου)

Άθλος: Γιαννακός, Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Μπιρμπίλης, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς, Φωτιάδης, Δήμας, Νικολάου (75′ Κομπούρας), Μπαζής (70′ Νικογιάννης), Ξηροκώστας (60′ Φάτσης).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις