Κανακούδης: “Μου χρωστάει λεφτά ο Ηρακλής, προσβλητική η πρόταση που μου έκανε ο Τομ Παπαδόπουλος”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Ηρακλή και Άρη, μίλησε για τον γάμο του Θωμά Ναζλίδη στον οποίο ήταν κουμπάρος, αλλά και για τα χρήματα που του οφείλονται από τον Ηρακλή, τον τρόπο αποπληρωμής του αλλά και την παρουσία του Τομ Παπαδόπουλου στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον γάμο του Θωμά Ναζλίδη:

«Ήμουν κουμπάρος στον γάμο του Ναζλίδη, πρώτα ο Θεός κάποια στιγμή θα έρθει και η δική μας σειρά. Ο Θωμάς τρία χρόνια πέρασαν για να παντρευτεί. Μετά τον γάμο είχαμε το γλέντι, αλλά και ο Θωμάς είχε τις δικές του υποχρεώσεις με τον Άρη».

Για τα χρήματα που του χρωστάνε από τον Ηρακλή:

«Έχω βρεθεί με τον κύριο Ευγενίου ενώ με τον κύριο Παπαδόπουλο δεν είχα επικοινωνία, αλλά με έναν δικό του άνθρωπο, για μου οφείλουν 65.000 από τον Ηρακλή, την περίοδο που ήταν ο ίδιος στην ομάδα. Η πλευρά του κυρίου Παπαδόπουλου μου έκανε μία προσφορά που ήταν προσβλητική προς εμένα και δεν τη δέχθηκα. Μου πρότεινε από τα 65.000 ευρώ, να πάρω ένα πολύ μικρότερο ποσό, ούτε καν τα μισά να τα πάρω μέσα σε έναν χρόνο, αλλά μπορεί να τα πει ο ίδιος. Δεν είναι μόνο ότι δούλεψα αυτά τα χρήματα, αλλά ήταν η γενικότερη συνεισφορά που είχαν στην ομάδα, αλλά και για τον ίδιο μπορεί να μην του είχαν πει την αλήθεια για την κατάσταση στον Ηρακλή και αυτός να είδε άλλα από τα όσα του είχαν πει και η δική του παρουσία να κατέληξε έτσι».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Αυτό δεν είναι μόνο στον Ηρακλή, αλλά όποιος πάει να διεκδικήσει χρήματα που έχει δουλέψει του λένε ότι φταίει αυτός για την κατάσταση της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις