Συνέχεια στις ανανεώσεις με Ζησόπουλο και Δελεντζέ για το μπάσκετ της Νίκης

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Παναγιώτη Ζησόπουλο και Γεράσιμο Δελεντζέ ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου.
Αναλυτικά:
Η ανακοίνωση για τον Ζησόπουλο:
“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Παναγιώτη Ζησόπουλο (20, 1.80, PG).
Την περασμένη σεζόν, στην παρθενική του χρονιά στην Β’ Εθνική, ο Παναγιώτης πήρε χρόνο συμμετοχής σε 20 παιχνίδια και βοήθησε την ομάδα όποτε χρειάστηκε.
Σκόραρε συνολικά 58 πόντους με 8 τρίποντα, ενώ η καλύτερη του εμφάνιση επιθετικά ήταν απέναντι στον ΑΓΣΙ όπου μέτρησε 14 πόντους με 1 τρίποντο.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.
Για τον Δελεντζέ:
“Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Γεράσιμο Δελεντζέ (18, 2.03, SF-PF).
O Γεράσιμος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της ομάδας και γι αυτό θα αποτελέσει μέλος του ανδρικού τμήματος για 5η συνεχή χρονιά.
Η σεζόν που τελείωσε ήταν ουσιαστικά η πρώτη στην οποία ήταν σταθερό μέλος της 12αδας της Νίκης Βόλου, παίρνοντας μάλιστα ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε 11 παιχνίδια Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Παράλληλα ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Εφηβικού τμήματος και της ομάδας Κ-21 της Νίκης Βόλου που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Μαγνησίας και Θεσσαλίας αντίστοιχα.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις