Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης η Νίκη Βόλου (vid)

Θετικά ανταποκρίθηκε το τμήμα Κολύμβησης της Νίκης Βόλου, στην πρόσκληση του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού, για τη συμμετοχή αθλητών του, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης πάνω από τα ναυάγια της ιστορικής ναυμαχίας του Αρτεμισίου.

Αναλυτικά:

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης αποτελεί την αναβίωση, ύστερα από 2.500 χρόνια, της αυθεντικής μαραθώνιας κολυμβητικής διαδρομής. Περιλαμβάνει διάφορες διαδρομές κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Το sports production του έχει αναλάβει η Active Media Group.

Ο κολυμβητικός αγώνας παρέχει τη δυνατότητα στους σύγχρονους κολυμβητές να μιμηθούν το ιστορικό κατόρθωμα του Σκυλλία και της Ύδνας, κολυμπώντας πάνω από τα ναυάγια της ιστορικής ναυμαχίας του Αρτεμισίου.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης 14.5χλμ, 10χλμ, 5χλμ, 3χλμ, 1.5χλμ και 500μ. (για παιδιά) στο Πευκί Ευβοίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, κ. Γιάννης Κοντζιάς, προσκάλεσε τη Νίκη Βόλου να συμμετάσχει στη διοργάνωση με την ανταπόκριση του Συλλόγου να είναι άμεση:

“Σήμερα στο Βόλο η πρότασή μας βρήκε ανταπόκριση στο πρόσωπο του Ιορδάνη Χατζηεφραιμίδη, υπευθύνου για το τμήμα κολύμβησης του ιστορικού σωματείου ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.

Η Νίκη θα συμμετέχει στον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ θέλοντας να αφήσει δυνατό αποτύπωμα στήριξης του αγώνα αλλά και της Βόρειας Εύβοιας”.

Ο έφορος του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, απάντησε σχετικά:

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του συλλόγου για την τιμή που μας κάνατε και ιδιαίτερα για την γνωριμία με τον τόπο τις δράσεις και αξίες που υπηρετείτε μέσα απο τον θεσμικό σας ρόλο.

Ο αυθεντικός μαραθώνιος κολύμβησης είναι ένα γεγονός που οφείλουμε να τιμήσουμε και να αναδείξουμε όλοι με την ενεργό συμμετοχή μας. Ο αθλητισμός είναι κυρίαρχο κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και συνώνυμο της ύπαρξης μας .

Τιμή μας η πρόσκλησή συμμετοχής. Σας ευχαριστούμε και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας για το καλό της τοπικής κοινωνίας και της πατρίδας μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις