Νίκη Βόλου: Προτάθηκε και εξετάζεται Ισπανός εξτρέμ – Προτεραιότητα οι ανανεώσεις

Η Νίκη Βόλου έχοντας στα χέρια της την αδειοδότηση της ΕΠΟ, μπορεί κι επίσημα να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι χωρίς περιορισμούς.

Προτεραιότητα της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι να ανανεώσει τις συνεργασίας με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αποτελούσαν το ρόστερ της ομάδας που τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.

Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και μένει να γίνουν να ραντεβού με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου ώστε να οριστικοποιηθούν οι συνεργασίες. Αυτή τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται στο εξωτερικό και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες. Τότε αναμένεται να γίνουν και οι συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να συνεχίσουν να φορούν τα κυανόλευκα τη σεζόν 2022-23.

Εξετάζεται Ισπανός εξτρέμ

Εκτός των ανανεώσεων που αποτελούν την προτεραιότητα της διοίκησης, οι προτάσεις των μάνατζερ στα γραφεία της Νίκης Βόλου, πέφτουν «βροχή». Ανάμεσα στις προτάσεις υπάρχει μία που οι άνθρωποι της ομάδας την εξετάζουν σοβαρά. Πρόκειται για 27χρονο Ισπανό εξτρέμ που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Η διοίκηση έχει κάνει τη διερευνητική επαφή ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προχωρήσει, αν πρώτα δεν ολοκληρωθούν οι επαφές και οι συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων με τους παίκτες που έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους, την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις