Ρίχνει κι άλλο την τιμή πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Κούγιας, ορατό το ενδεχόμενο υποβιβασμού των “βυσσινί”!

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμενόταν αυτή η εβδομάδα, καθώς η αβεβαιότητα που επικρατεί προβληματίζει έντονα το φίλαθλο κοινό της πόλης για την επόμενη μέρα της αγαπημένης ΑΕΛ.

Παράλληλα, σημειώθηκε μία εξέλιξη που αφορά το οικονομικό κομμάτι, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας θα προχωρήσει σε νέα μείωση της τιμής πώλησης της ομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος στην προσπάθειά του να βρει αγοραστή φαίνεται αποφασισμένος να ρίξει κι άλλο την τιμή πώλησης της ομάδας και συγκεκριμένα στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ που είχε αποφασίσει πριν λίγες ημέρες (ενώ η αρχική τιμή ήταν τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ).

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σκέφτεται να διευκολύνει ακόμα περισσότερο οποιονδήποτε ενδιαφερθεί για την απόκτηση της ομάδας, καθώς εκτός από τη νέα μείωση της τιμής πώλησης, αυξάνει και τον χρόνο εξόφλησης από τα τρία στα τέσσερα χρόνια (ήτοι 375.000 ευρώ τον χρόνο). Η ουσία ωστόσο είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική κίνηση για την αγορά της ομάδας και τα χρονικά περιθώρια, όσο περνούν οι μέρες, στενεύουν επικίνδυνα. Ο κ. Κούγιας έχει δώσει προθεσμία μέχρι τις 28 του μηνός, δηλαδή απομένει περίπου μία εβδομάδα, και δείχνει αποφασισμένος να πουλήσει την ομάδα, ειδάλλως η ΑΕΛ θα οδηγηθεί στη Γ’ Εθνική.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό μέρος, αν και είναι γνωστό ότι η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 11 Ιουλίου, ωστόσο η αβεβαιότητα στα διοικητικά δημιουργεί στασιμότητα σε όλα τα θέματα. Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου περιμένει τις εξελίξεις οι οποίες θα καθορίσουν το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την προετοιμασία και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στις θέσεις που χρειάζεται για να πρωταγωνιστήσει την καινούργια σεζόν.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις