Κρούση σε Σάκη Θεοδοσιάδη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού Βόλου, όσον αφορά τον τεχνικό που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας των ερυθρόλευκων στη Γ’ Εθνική, βρίσκεται το όνομα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ήδη πραγματοποιήσει κρούση στον πολύπειρο προπονητή. Μάλιστα, ο κ. Θεοδοσιάδης βλέπει θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις λεπτομέρειες μίας ενδεχόμενης συνεργασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού επιθυμούν να δώσουν τα “κλειδιά” του αγωνιστικού τμήματος, στη νέα εποχή των ερυθρολεύκων στη Γ’ Εθνική, στον ικανό κι έμπειρο τεχνικό, προκειμένου, αφενός, να αποδοθεί το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό έργο στην καινούρια αρχή της ομάδας, αφετέρου, για να δώσει το απαραίτητο όραμα και στον κόσμο του Ολυμπιακού, ώστε να γίνει αντιληπτό πως ο πήχης, για το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα μπει ψηλά.

Η περίπτωση Θεοδοσιάδη φαντάζει “πολυτέλεια” για τα δεδομένα της κατηγορίας που θα αγωνιστεί του χρόνου ο Ολυμπιακός, γεγονός που δικαιολογείται εύλογα από το “βαρύ” βιογραφικό του προπονητή από την Έδεσσα. Έχει εργαστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Σπάρτη, Βέροια, Καλαμάτα και Διαγόρα. Με την ΑΣΑ και τον Απόλλωνα έχει κατακτήσει δύο ανόδους από τη Γ’, στη Β’ Εθνική. Έχει θητεύσει, ως προπονητής, σε 128 αναμετρήσεις Β’ Εθνικής και 84 αγώνες Γ’ Εθνικής, έχοντας συνολικά 102 νίκες, 43 ισοπαλίες και 67 ήττες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις