Τεσσάρα και σωτηρία για Απόλλωνα Καναλίων

Την υπόθεση παραμονή εξασφάλισε ο Απόλλων μετά την νέα εντός έδρας επιτυχία του, με 4-1 κόντρα στην Αγχίαλο που παρεμένει στις καυτές θέσεις. Πλούσιο θέαμα με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δυο δοκάρια οι γηπεδούχοι κι ένα η Αγχίαλος.

Την υπόθεση παραμονή εξασφάλισε ο Απόλλων μετά τη νέα εντός έδρας επιτυχία του, με 4-1 κόντρα στην Αγχίαλο, που παραμένει στις τελευταίες θέσεις. Πλούσιο θέαμα με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, δυο δοκάρια οι γηπεδούχοι και ένα η Αγχίαλος.

Σε ένα πολύ χορταστικό από πλευρά θεάματος αλλά και ουσίας μιας και σημειώθηκαν πέντε τέρματα, ο Απόλλων κατάφερε να κάμψει εύκολα την αντίσταση της Αγχιάλου και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και την νέα σεζόν. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν νωρίς «κεφάλι» στο σκορ με τον Πέτση να νικάει τον Ρωμανό με σουτ εντός περιοχής στο 6′, ενώ στο 15′ ο Βασιλείου σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, μη μπορώντας να αυξήσει ακόμη περισσότερο το σκορ. Στο 25′ η Αγχίαλος έφερε το ματς στα ίσα με τον Ζητούδη να τροφοδοτείται από τον Τσακόγια και με σουτ να κάνει το 1-1, σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ήταν ακόμη καλύτερος και στο Στο 60′ οι γηπεδούχοι σε εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου, έστειλαν την προειδοποιητική βολή σημαδεύοντας το οριζόντιο και στο 65′ ο Τσιουρής με κεφαλιά έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1. Στο 77′ ο Τσαρδάκας έπειτα απο σέντρα του Καπέτσιου έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μουράβα με το κεφάλι, μη μπορώντας να φέρει το ματς στα ίσια. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ των Πέτση στο 80′ με σουτ εντός περιοχής και Φώτου στο 85′ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ: Μουράβας, Παπαπορφυρίου (80′ Πάντσιος), Πολυχρόνου, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης (75′ Παναγιωτάκης), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Δ. Καλαμίδας (60′ Φέιζο).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Ρωμανός, Τσαρδακάς, Τσάμης (57′ Ρούλης), Τσακόγιας, Μηδειάτης, Βέτσικας, Ζητούδης, Χ. Μπούτλας, Καπέσιος, Καραγιώργος (83′ Πανανός), Φούκης (72′ Κολώνης).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις