Δικηγόρος Κιτόκο κατά την εκδίκαση της προσφυγής του κατά του Ολυμπιακού Βόλου: “Μιλάμε για ποινικό αδίκημα”


Μοιράσου το άρθρο

Το ρεπορτάζ του FL News από τη συζήτηση των προσφυγών κατά των Ολυμπιακού Βόλου, Απόλλωνα Λάρισας, Ηροδότου και Πιερικού.

Μία πρωτοείσακτη και δύο εξ αναβολής προσφυγές κατά του Ολυμπιακού Βόλου συζητήθηκαν τη Δευτέρα (20/06) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Η ομάδα της Μαγνησίας απουσίαζε από τη συζήτηση των υποθέσεων των Στάθη Ρόκα, Ζερόμ Γκιοατά και Ρίτσι Κιτόκο. Για τον τελευταίο ο δικηγόρος, Αντώνης Βογιατζάκης ανέφερε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ότι ενώ ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει ότι του οφείλονται 4.000 ευρώ, ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ είχε υποβάλει δήλωση ότι δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.

Συγκεκριμένα, ο Βογιατζάκης είπε:

«Το συμβόλαιο του Κιτόκο λύθηκε κοινή συναινέσει με υπεύθυνες δηλώσεις. Το παράδοξο είναι ότι όταν πήρα αντίγραφα διαπίστωσα ότι ενώ ο ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι του οφείλονται 4.000 ευρώ καθαρά που θα έπαιρνε σε δόσεις, ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ υπέβαλε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει οικονομική εκκρεμότητα. Βλέποντας ότι είχε λάβει ένα ποσό σε μετρητά, παραιτήθηκε από μέρος των δεδουλευμένων. Εφιστώ την προσοχή στην επιτροπή για το πώς διενεργούνται οι συναινετικές λύσεις, γιατί αυτή η πράξη είναι ποινικό αδίκημα».

Ερήμην του Απόλλωνα Λάρισας εκδικάστηκε ακόμα η προσφυγή του Ευρυπίδη Γιάκου. Ο Ηρόδοτος απουσίαζε από τη συζήτηση της προσφυγής του Κώστα Γεωργακόπουλου και ο Πιερικός από αυτή του Στάθη Καγκελίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις