Δεκτή η παραίτηση Μεταφτσή από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει πως έκανε δεκτή την παραίτηση του Αλέκου Μεταφτσή από τα διοικητικά δρώμενα των ερυθρόλευκων, ενώ αναφέρεται και στις σχέσεις του σωματείου με τον Δήμο Βόλου.

Αναλυτικά:

“Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2022 έκανε δεκτή την υποβληθείσα σε αυτό δήλωση παραίτησης του μέλους του κ. Αλέξανδρου Μεταφτσή, τον οποίο και ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του.

Η αντικατάσταση του θα γίνει στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ και θα πραγματοποιηθεί με τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το καταστατικό του συλλόγου.

Παράλληλα, τονίζουμε ότι η διοίκηση του ιστορικού μας σωματείου, που είναι αναπόσπαστο διαχρονικά κομμάτι της κοινωνικής ζωής της πόλης μας, επιδιώκει πάντα την συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης, τη Δημοτική Αρχή, την διοίκηση του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και τους εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, με μοναδικό στόχο την προώθηση του αθλητισμού και την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας.

Η ισότιμη αντιμετώπιση από την Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες της προς τον σύλλογο μας και των οκτώ τμημάτων που αυτός διατηρεί, είναι δεδομένη, καλή και αντίστοιχη με αυτή των υπόλοιπων σωματείων της πόλης”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις