Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην «πρώτη» του Ολυμπιακού Β.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που κατέκλυσαν σήμερα το απόγευμα το ΕΑΚ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της νέας χρονιάς.
Οι ποδοσφαιριστές με…

…την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους, χειροκροτήθηκαν, ενώ τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα. Στην κερκίδα το «παρών» έδωσε και ο νέος δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.
Στην πρώτη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν οι Στάθης Ρόκας, Λευτέρης Γιαλούσης, Δημήτρης Αρβανίτης, Αλέξανδρος Ζέρης, Αλέξανδρος Νικολιάς, Νίκος Ντινόπουλος, Θανάσης Μπόρας, Δημήτρης Κεσίδης (από το περσινό ρόστερ), καθώς και μέχρι τώρα νεοαποκτηθέντες Κλάρενς Μπιτάνγκ, Ανδρέας Κορνελάτος, Γιάννης Αραπίτσας, Κώστας Μπάρμπας, Αλέξης Κασμερίδης, Τάσος Χρυσοστομίδης, Στράτος Χιντζίδης, Ταουάγκα Τσιμπότζι, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, οι Φίλιππος Σκοπελίτης, Γιάννης Καψιώτης και Σταύρος Σαμαράς, που έγιναν επαγγελματίες, όπως και οι Ίμπαν Ράντι και Πέτρος Καμινιώτης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Σεραφείμ Παπαϊωάννου και Κώστας Αλαμάνης, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα.
Το τεχνικό τιμ αποτελείται από τους Νίκο Παντέλη (προπονητής), Αντώνης Δρακόπουλος (βοηθός προπονητή), Κώστα Γρηγοριάδης (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιάννη Γκιόκα (γυμναστή). Φυσιοθεραπευτής της ομάδας είναι ο Στέφανος Παπουτσής και φροντιστές οι Γιώργος Οκάογλου και Δημήτρης Τόρα.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο έδωσε το «παρών» με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Βαρούτσικο, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους φιλάθλους τόνισε τα εξής: Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Είναι η τρίτη χρονιά που η ομάδα επιχειρεί την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και πιστεύουμε να είναι και η τελευταία. Με τέτοιο κόσμο που διαθέτει η ομάδα και που βλέπουμε σήμερα να έχει κατακλύσει τις κερκίδες του ΕΑΚ, πιστεύουμε πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Καλώ όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα, να υπάρξει συσπείρωση, γιατί μόνο έτσι η ομάδα θα μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο της ανόδου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθατε σήμερα στην πρώτη συγκέντρωση και αυτό που είναι σίγουρο, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα.
Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη και των συνεργατών του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις