Μισή ντουζίνα γκολ ο Αίας στο Αχίλλειο

Επίδειξη δύναμης από τον Αίαντα στο Αχίλλειο κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα με το τελικό 0-6 να μαρτυρά τον επιθετικό μονόλογο της ομάδας από τη Σούρπη. Μόλις στο 6′ έγινε το 0-1 με αυτογκόλ του Μπιζάτη, μετά από παρέμβαση του στην πορεία της μπάλας, έπειτα…

από εκτέλεση φάουλ του Αθ. Κωστούλα. Στο 17′ ο Μπιρτσάι με σουτ έκανε το 0-2 κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το σκορ του ημιχρόνου. Στο 49′ και στο 52′ ο Αθ. Κ. Κωστούλας με δυο διαδοχικά σουτ, έβαλε και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 62′ ο Μπιρτσάι έκανε το 0-5 εκ νέου με σουτ για να έρθει στο 71′ ο Λαγός να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-6 της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λαγός αν και τερματοφύλακας, πέρασε στο 63′ ως αλλαγή στο ματς και αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης δείχνοντας και τις επιθετικές του αρετές.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Λάμπος, Μαλλιαρός, Μπιζάτης, Τσουκάρας, Τσιοκάρας (46′ Παναγιώτου), Χασιώτης, Χατζηγεωργίου (46′ Μόσχος), Τσεκούρας, Ζγουλέτας (70′ Στεργίου), Σπανός.
ΑΙΑΣ: Γελές, Μπούρας, Κοντογεωργάκης, Κουτσανίτης, Χουλιαράς, Γρούνας (55′ Μαλλιαρός), Μπιρτσάι, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Αθ. Κ. Κωστούλας (63′ Λαγός), Κατσαβριάς, Γαρυφάλλου.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις