Γιακουμάκης για όλα στο Betarades.gr: “Στην ΑΕΚ δεν βρήκα λογική”

Το απόλυτο ποδοσφαιρικό βίντεο είναι στον “αέρα” και έχει πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γιακουμάκη. Θοδωρής και Αριστοτέλης μαζί με το team του Betarades.gr ταξίδεψαν στη Σκωτία και τη Γλασκώβη, όπου συνάντησαν τον 27χρονο Έλληνα διεθνή, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα σε μια απολαυστική συνέντευξη, που δεν πρέπει να χάσετε. Στο Betarades.gr μπορείτε καθημερινά να βρίσκετε αναλύσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας και φυσικά προγνωστικα στοιχηματος.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης γράφει τη δική του ποδοσφαιρική ιστορία στην Σκωτία και “χτίζει” τον θρύλο του στη Σέλτικ. Θοδωρής και Αριστοτέλης ταξίδεψαν στη Γλασκώβη, όπου συνάντησαν τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος μίλησε για τα χρόνια στην ΑΕΚ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ένωση, για τον ΟΦΗ αλλά και για την απόφαση του να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας. Κάτι που φυσικά του βγήκε σε καλό, αφού τη σεζόν 2020-21 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ολλανδικής Eredivisie με τη φανέλα της Φένλο, για να έρθει την επόμενη σεζόν στον δρόμο του η Σέλτικ. Ο Γιακουμάκης δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες και στην Premiership Σκωτίας, έφτασε τα 13 γκολ και μαζί με το πρωτάθλημα Σκωτίας πανηγύρισε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, τον οποίο μοιράστηκε με τον Ρίγκαν Τσαρλς – Κουκ της Ρος Κάουντι.

Η μεταγραφή που απέρριψε για τον ΟΦΗ

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έκρυψε στους Θοδωρή και Αριστοτέλη την αγάπη του για τον ΟΦΗ αλλά και για την απόφαση του να αγωνιστεί ως δανεικός στους Κρητικούς, απορρίπτοντας πρόταση από ομάδα της ολλανδικής Eredivisie για χάρη του ΟΦΗ: “Είμαι ΟΦΗ από μικρό παιδί. Από μικρός πήγαινα με τον πατέρα μου στο Γεντί Κουλέ. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Την αγαπάω αυτήν την ομάδα. Όταν πήγα δανεικός στον ΟΦΗ από την ΑΕΚ και υπέγραψα τα συμβόλαια, μισή ώρα αργότερα ήρθε πρόταση από την Ολλανδία και την Μπρέντα. Είχα δώσει όμως το λόγο μου στον ΟΦΗ, ήταν η ομάδα μου. Μπορούσα να αλλάξω την απόφαση μου και ήταν ευκαιρία ζωής, παρόλα αυτά δεν πήγα. Δεν το μετάνιωσα ποτέ”.

Η πρόταση από τον Ολυμπιακό

Ο 27χρονος επιθετικός αποκάλυψε ότι ποτέ πριν την ΑΕΚ δεν δέχτηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. “Ο Παναθηναϊκός όταν πήγα τότε στην ΑΕΚ ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Δεν ήξερα ποιό ήταν το μέλλον της ομάδας. Η πρώτη επίσημη πρόταση ήρθε από την ΑΕΚ, πίεσε για τη μεταγραφή και δεν μπορούσα να πω όχι. Τον Δεκέμβριο με πήραν τηλέφωνο άνθρωποι του Ολυμπιακού και μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, απλά τους είπα ότι είχα δώσει τον λόγο μου στην ΑΕΚ”.

Τρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε για τη θητεία του στην ΑΕΚ και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Ένωση, καθώς για τη σχέση που ανέπτυξε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Φυσικά αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδας αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ εκτός από τις… ποδοσφαιρικές ιστορίες δεν λείπουν οι ιστορίες γέλιου με πρωταγωνιστές τους Σιώπη και Πασχαλάκη. Ένα απολαυστικό επεισόδιο Betarades Docuvlogs, που περιλαμβάνει την επίσκεψη των Θοδωρή και Αριστοτέλη στο Celtic Park,  οι οποίοι μας ξεναγούν στη Γλασκώβη με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ενώ ζουν από κοντά την ατμόσφαιρα του Old Firm. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις