Πανηγυρίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας για την αδειοδότηση

Μπορεί κάποια πράγματα, όπως η αδειοδότηση από την ΕΠΟ, για κάποιες ομάδες να είναι το αυτονόητο, για άλλες, ωστόσο, είναι αφορμή για να πανηγυρίσουν.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην αδειοδότηση, που σύμφωνα με το κείμενο, μεταφράζεται σε αλματώδη εξέλιξη του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοινώνει πως εξασφάλισε αδειοδότηση Superleague 1 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 από τη Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Πρόκειται για ακόμη μία απόδειξη πως ο Σύλλογος μας παρά τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, συνεχίζει απτόητος την πορεία αλλά και την αλματώδη εξέλιξη του με μοναδικό στόχο να θέσει στέρεες βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Ευκαιρίας δοθείσης το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το προσωπικό της ΠΑΕ που εργάστηκε αδιάκοπα ώστε να εξασφαλιστεί η άδεια. Ιδιαίτερη μνεία θα έπρεπε να γίνει στον Διευθυντή της ΠΑΕ και Υπεύθυνο του Φακέλου Αδειοδότησης, κ.Γιώργο Μπέζα ο οποίος συντόνισε όλη τη διαδικασία με αποτέλεσμα να κατατεθεί ένας πλήρης και άρτιος φάκελος, καθώς και τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΕ, κ.Χάρη Γρηγορίου.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζει με φρενήρεις ρυθμούς την ανάπτυξη και την εξέλιξη της. Με την μεγάλη μας δύναμη, τον κόσμο μας, είμαστε βέβαιοι πως σύντομα θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο των χιλιάδων φιλάθλων μας!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις