“Κόλλησε” στο 0-0 με Πύδνα ο Ρήγας

Οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου και της Πύδνας Κίτρους «ταλαιπώρησαν» τη μπάλα επί ενενήντα λεπτά στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου κι έτσι το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο. Κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, με τον Ρήγα Φεραίο να παραμένει χωρίς «τρίποντο» μέσα…

…στο Μάρτιο, ενώ έχει να κερδίσει στην έδρα του από την 18η αγωνιστική που επικράτησε 1-0 του Εθνικού Φιλιππιάδας στην «αυλαία» του β’ γύρου. Έλειψε η κλασική ευκαιρία από τους δύο αντιπάλους, σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα εξαιτίας του φτωχού θεάματος που πρόσφεραν.
Η Πύδνα ξεκίνησε πιο δυνατά και στο πρώτο ημίωρο είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ στο 10′ είχε ένα σουτ του Χάμου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ρήγας ισορρόπησε στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους κι έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο 32′ με εκτέλεση φάουλ του Τσίπι που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Ταταρίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο και οι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν και πάλι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 50′ ο Παυλίδης σέντραρε, αλλά ο Κυπαρρίσης δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση. Στο 55′ σουτ του Σέττου απέκρουσε δύσκολα ο Ταταρίδης. Στο 74′ ο Παυλίδης βγήκε από τα αριστερά, προσπάθησε να πλασάρει τον Κεφαλά στην κλειστή γωνία, αλλά ο τερματοφύλακας του Ρήγα έδειξε ετοιμότητα. Στο 83′ ακυρώθηκε τέρμα του Κορέτα με κεφαλιά έπειτα από υπόδειξη για οφσάιντ.
Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς ο Ρήγας Φεραίος. Στις καθυστερήσεις ο Σπύρος Γκάγκας επιδίωξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού με την πρώτη που δέχθηκε νωρίτερα συμπλήρωνε επτά και θα έλειπε από τα δύο επόμενα ματς με Οικονόμο (εκτός) και Πύρασο (εντός). Έτσι ο Γκάγκας μετά την κόκκινη που είδε, θα χάσει μόνο το παιχνίδι του Ρήγα στην Τσαριτσάνη.
Ο διαιτητής Ψυχούλας (Φίλος, Παγούρας) από τη Βοιωτία, άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους, αφού επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της Πύδνας να «ροκανίζουν» το χρόνο με αναίτιες καθυστερήσεις.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γουτούλης (65′ λ.τρ. Γεωργατζής), Χατζής, Τσίπι (70′ Γκίκα), Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Παυλίδης (82′ Σαβελίδης), Καραγκούνης, Κυπαρίσσης, Χάμος (77′ Τρικαλόπουλος), Καμπλιώνης (46′ Ένιο).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις