Πανηγυρίζει και η Καλαμάτα: “Η αγαπημένη μας ομάδα αδειοδοτήθηκε για Σούπερ Λιγκ 1!!!”


Μοιράσου το άρθρο

Μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας και η Καλαμάτα εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για τη χορήγηση αδειοδότησης από την ΕΠΟ. Στην ανακοίνωση γίνεται ειδική αναφορά στην  εξασφάλιση αδειοδότησης για Σούπερ Λιγκ 1, η οποία ακολουθείται από τρία θαυμαστικά, μία αδειοδότηση που θα ήταν χρήσιμη αν φέτος η Καλαμάτα αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία. Για τη νέα σεζόν, αν η Μαύρη Θύελλα κατακτήσει την άνοδο, θα πρέπει να εξασφαλίσει νέα άδεια για την παραπάνω κατηγορία. Επίσης, εντύπωση προκαλεί η επισήμανση στην πρώτη πρόταση, πως αγαπημένη ομάδα της ΠΑΕ Καλαμάτα είναι η Καλαμάτα…

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ενημερώνει τους απανταχού φιλάθλους της ότι η αγαπημένη μας ομάδα εξασφάλισε την αδειοδότηση από το Πρωτοβάθμιο Όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2!

Η Μαύρη Θύελλα όχι μόνο κατέθεσε έναν άρτιο φάκελο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά ο πλήρης φάκελος που ετοιμάσαμε μας δίνει τη χορήγηση της συμμετοχής μας και στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1!!!

Η χρονική πίεση που μας ασκήθηκε πέρυσι στη διάρκεια της ετοιμασίας ενός πλήρους φακέλου, φέτος δεν υπήρξε!

Μια δουλειά μηνών με μεράκι από όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και να αποκατασταθεί η περυσινή αδικία.

Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι (όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ, Νομικό τμήμα, Λογιστήριο) για να γίνει πραγματικότητα η εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Η δουλειά όλων με την καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Πρασσά ο οποίος νυχθημερόν βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα μας για να λειτουργούν όλα άψογα, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Όλοι ενωμένοι με Όραμα και σκληρή δουλειά είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις