Εκνευρισμός στον Ηρακλή για την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης – Ετοιμάζει έφεση

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν για ακόμη μία φορά άπαντες στον Ηρακλή και πολύ περισσότερο ο κόσμος της ομάδας όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης.

Τα… μαντάτα από την ΕΠΟ το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν καλά, με τους κυανόλευκους να μην παίρνουν αδειοδότηση -σε πρώτο βαθμό- και να είναι υποχρεωμένοι να λειτουργήσουν στη μεταγραφική περίοδο και πάλι με περιορισμούς. Στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα επικρατούσε εκνευρισμός, αλλά συγχρόνως και παγωμάρα.

Όπως μετέφεραν στo metrosport.gr διοικούντες την ομάδα ο φάκελος που κατατέθηκε προ μηνών (τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου) ήταν άρτιος. Δίχως ελλείψεις και οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν. Η μοναδική «παραφωνία» ήταν η συμφωνία με το Καυτανζόγλειο για τη χρησιμοποίησή του τη νέα χρονιά.

Η τρέχουσα σύμβαση με το Στάδιο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και χρειάζεται νέα συμφωνία και νέο παραχωρητήριο. Το οποίο δεν έχει ακόμη ο Ηρακλής, καθώς η διοίκηση του Σταδίου συνεδρίασε στις 21 του μηνός. Παράλληλα και για παν ενδεχόμενο ο Ηρακλής δήλωσε σαν δεύτερη έδρα το γήπεδο της Τρίγλιας, κάτι που συνέβη και πέρυσι.
Ερωτήσεις για ΠΟΤ Ηρακλής και χρέη

Εντονο εκνευρισμό προκάλεσε στον Στράτο Ευγενίου και τους συνεργάτες του το γεγονός ότι στη συνεδρίαση της ΕΠΟ την Τρίτη το απόγευμα ο Βασίλης Σαράκης, δικηγόρος Αθηνών και μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ ασχολήθηκε ιδιαίτερα και με πολλή επιμονή με τον ονομασία της ομάδας αλλά και χρέη του παρελθόντος για τα οποία καμία σχέση δεν έχει ο νυν ιδιοκτήτης.

«Γιατί λέγεστε ΠΟΤ Ηρακλής και όχι σκέτο ΠΟΤ;» και «γιατί βλέπω εδώ οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές που δεν έχετε τακτοποιήσει» ήταν ορισμένες από τις ερωτήσεις του κ. Σαράκη στον νομικό του Ηρακλή Βαγγέλη Χατζηιωάννου (παρών ήταν και ο Κώστας Σγουρής), με τον τελευταίο να του απαντάει για τις νομικές ενέργειες που έγιναν για την μετονομασία.

Για όσους δεν θυμούνται πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Σαράκης είναι ο ίδιος που άσκησε έφεση σε βάρος της απόφασης με την οποία η ΠΑΕ Άρης αδειοδοτήθηκε κατά πλειοψηφία με 4-1, προκαλώντας αναστάτωση στους «κίτρινους» και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΕΠΟ μέσω δελτίου Τύπου που είχε εκδώσει στις 14 Ιανουαρίου να… αδειάζει τον υπάλληλο της και τον εκθέτει στα μάτια της φίλαθλης γνώμης!

Ετοιμάζεται έφεση

Μετά την αρνητική εισήγηση υπήρξε στη Μίκρα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Δεδομένη θεωρείται η άσκηση έφεσης, αφού πρωτίστως στον Ηρακλή λάβουν από τη διοίκηση του Καυτανζογλείου το έγγραφο για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο χρόνος ωστόσο πιέζει ασφυκτικά, καθώς πρέπει να σημειωθεί ότι αν απορριφθεί η έφεση, ο Ηρακλής θα πρέπει να προχωρήσει σε ανανεώσεις συμβολαίων έως τις 30 Ιουνίου.

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις