Βέρτζος: “Είδα όραμα στον Μαγνησιακό” – Το μήνυμά του σχετικά με τη Νίκη Βόλου!

Δηλώσεις, λίγη ώρα πριν την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Μαγνησιακό, πραγματοποίησε ο Άγγελος Βέρτζος, σχετικά με τη νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα και την αγαπημένη του Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

Για τη μεταγραφή του στον Μαγνησιακό:

“Επιστρέφω στον Βόλο, είναι καινούριοι στόχοι κι ένα όραμα που μου έδωσε η ομάδα, να βοηθήσω τα μικρά παιδιά. Ελπίζω να είμαι αντάξιος των στόχων που έχουν βάλει οι άνθρωποι του Μαγνησιακού, να έχω την υγεία μου και να μπορώ να τους βοηθήσω. Είχα ακούσει ότι ο Μαγνησιακός έχει καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, ξέρω πως θέλουν σταδιακά να χτιστεί κάτι καλό εδώ, δε βιάζονται, έχουν όραμα. Έχω κι εγώ όρεξη να τους βοηθήσω, ελπίζω να πάνε όλα καλά”.

Για το αν παρακολουθεί τη Νίκη Βόλου κι ένα σχόλιο σχετικά με την πορεία της:

“Φυσικά και παρακολουθώ τη Νίκη Βόλου, δε γίνεται και αλλιώς, είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες. Δε θα πω αγαπημένη μου, δε θέλω να γίνω γραφικός. Θεωρώ ότι βαδίζει σε πολύ καλά κι επαγγελματικά πλαίσια, έχει σοβαρή διοίκηση και προπονητή. Παράλληλα, πέρσι διέθετε ένα πολύ καλό ρόστερ. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι στη Νίκη ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, για να ακολουθήσουν το βήμα παραπάνω”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις