Θεοδώρου: “Με τον Βέρτζο χτυπήσαμε ταβάνι”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Άγγελου Βέρτζου στον Μαγνησιακό, πραγματοποίησε και ο προπονητής της ομάδας, Θάνος Θεοδώρου, υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη μεταγραφή “χτύπησε ταβάνι” για τον σύλλογο. “Ολοκληρώθηκε κάτι εξωπραγματικό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

“Πριν δύο χρόνια, όταν ήρθα στον Μαγνησιακό, βρήκα πολύ χαμηλά στάνταρ δυνατοτήτων και, παράλληλα, πολύ χώρο να δημιουργήσω πράγματα. Μου δόθηκε η δυνατότητα, μιλάμε την ίδια γλώσσα με τη διοίκηση. Τη φετινή χρονιά, δε θέλουμε να λάβουμε ρίσκα, ούτε να κυνηγάμε τους στόχους μας με άγχος από την πρώτη αγωνιστική. Οι στόχοι μας δε θα αλλάξουν. Θέλουμε να οργανώσουμε την ομάδα, να ετοιμάσουμε τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές και να φέρουμε 5-6 παιδιά πιο έμπειρα και ποιοτικά, προκειμένου να στηρίξουν το όλο εγχείρημα. Νομίζω πως με τον Άγγελο (σ.σ. Βέρτζος) χτυπήσαμε ταβάνι. Όλοι όσοι τον ξέρουν, γνωρίζουν τι χαρακτήρας είναι, πού μπορεί να φτάσει και πόσο μπορεί να εμπνεύσει τους συμπαίκτες του. Όπου πήγε ήταν αρχηγός και υπόδειγμα για τους υπόλοιπους.

Οι συγκυρίες, η επιθυμία μου και οι δυνατότητες της διοίκησης, μας επέτρεπαν να ολοκληρώσουμε κάτι που για όλους φάνταζε εξωπραγματικό. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα, είναι να μην είναι μόνος του ο Άγγελος. Είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πάντα στα όρια και διεκδικεί πράγματα και, από τη μία μέρα στην άλλη, δεν μπορεί να πάει σε κάτι άλλο. Άρα, θα θέλαμε να βρούμε κι άλλες λύσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της ποιότητας και τον καθορισμό υψηλότερων στόχων της ομάδας. Έχουμε πολλή δουλειά από ‘δω και πέρα. Για τον Μαγνησιακό και για ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, ίσως είναι η σημαντικότερη μεταγραφή των τελευταίων ετών. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που, δεδομένα, σίγουρα θα μπορούσε να παίξει υψηλότερα, ήρθε σε εμάς κι είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε”.

Για το αν θα έρθουν, ενδεχομένως, κι άλλοι “Βέρτζοι” στον Μαγνησιακό:

“Δε νομίζω πως μπορεί να υπάρξει κάποια περίπτωση παίκτη που θα τον ξεπεράσει, αλλά μπορεί να βρεθεί κάποιος κοντά σε αυτόν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις