Λ. Μπακάλης: Είχαμε άγχος και δεν παίξαμε ελεύθερα

Ο Λάκης Μπακάλης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την έκβαση του παιχνιδιού με την Πύδνα και απέδωσε τη νέα ισοπαλία στο Βελεστίνο στην ύπαρξη άγχους από πλευράς των ποδοσφαιριστών του. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των Βελεστινιωτών τόνισε:…

«Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς, αλλά είχαμε το άγχος της έδρας και δεν παίξαμε ελεύθερα. Η Πύδνα είναι δυνατή ομάδα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν λίγες, αλλά από την πλευρά μας είχαμε 3-4 ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεν τα καταφέραμε και μείναμε στο 0-0. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την σωτηρία μας. Ακόμη κι όταν είχαμε «αέρα» εννιά βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού τόνιζα στους παίκτες μου ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Όμως, στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Για τη διαιτησία δεν έχω να σχολιάσω κάτι».
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Πύδνας, Απόστολος Στύλλος έκανε λόγο για το «φτωχό» θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες και είπε ότι κρατάει μόνο το βαθμό της ισοπαλίας, μην κρύβοντας την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του: «Η εμφάνισή μας ήταν κάκιστη. Πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας σ’ ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με μετρημένες φάσεις, δίχως την κλασική ευκαιρία. Ο Ρήγας Φεραίος είχε μεγαλύτερο κίνητρο, όμως έμεινε στο 0-0. Έλειψε η ποιότητα και στα 90 λεπτά, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος που ήρθε σήμερα στο γήπεδο δεν ευχαριστήθηκε το θέαμα. Συνεχίζουμε, γιατί μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ερασιτεχνών. Με το κατάλληλο rotation θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε εξίσου και στις δύο διοργανώσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις