Τρεις ανανεώσεις για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας

Σε τρεις ακόμη ανανεώσεις προχώρησε ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά:

«Η τεχνική ηγεσία και διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας δίνουν προτεραιότητα στις ανανεώσεις που αφορούν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο έμπειρος και φιλότιμος χαφ του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας, Δημήτρης Φώτου, θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23. Ο αξιόμαχος μέσος μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά με τον “κυανέρυθρο” σύλλογο της Νέας Ιωνίας! Χαρές, πίκρες, έντονες στιγμές και συγκινήσεις έχουν αποτυπωθεί στη ψυχή και στη καρδιά του Δημήτρη Φώτου και όλα αυτά τα στοιχεία συνετέλεσαν, ώστε ο “Κουρέας της Σεβίλλης” να παραμείνει στο “σπίτι” του.

Ο αρχισκόρερ και σέντερ φορ Νίκος Καπάκης έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας, ενώ ο ”Μπουρλοτιέρης” δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την ανανέωση συνεργασίας.Ο πολύτιμος και εργατικός Νίκος διακρίνεται για την εκτελεστική του δεινότητα,σκοράρει ”κατά ριπάς” και διαθέτει έντονο πάθος καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος, το ”Πολυεργαλείο” του Πανιωνίου Στέφανος Μάρκος είπε το μεγάλο ναι και συμφώνησε να παραμείνει στους κυανέρυθρους. Ο ακαταμάχητος στόπερ και μπακ θωρακίζει με απόλυτη ασφάλεια τα μετόπισθεν και ανακόπτει επάξια κάθε επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται υγεία, δύναμη και μία φιλόδοξη σεζόν με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις για όλους τους ποδοσφαιριστές!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις