ΑΟ Τρίκαλα: Ο Γιαλιάς αποσύρει το ενδιαφέρον του – Δεν έχουν τελειωμό τα χρέη…

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για τον ΑΟ Τρίκαλα με… αρνητικό πρόσημο. Οι συνεργάτες του Χρήστου Γιαλιά ενημέρωσαν τον επιχειρηματία πως εκτός από το ban του Περιλέσι, προέκυψαν μετά από έρευνες και νέα χρέη προς ΕΠΟ και μάλιστα… με εξαψήφιο αριθμό (108.000 ευρώ).

Άμεσα ο Χρήστος Γιαλιάς προχώρησε σε δήλωση στο goal-trikala.gr στην οποία ξεκαθαρίζει πως δεν έχει την διάθεση να ξαναπληρώσει χρέη άλλων αφήνοντας ένα ανοικτό παράθυρο σε περίπτωση που εμπλακεί και άλλος επιχειρηματίας για να μοιραστούν ουσιαστικά την αποπληρωμή των χρεών, αναφέροντας για παράδειγμα τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαλιά αναφέρει:

«Πριν καν τελειώσει η χρονιά του ΑΟ Τρίκαλα στην SL2 εξέφρασα ανοικτά την πρόθεσή μου να εμπλακώ διοικητικά με την ομάδα. Όπως όφειλα, προχώρησα στις απαραίτητες ενέργειες για να διαπιστωθούν οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ που θα έβρισκα μπροστά μου. Οι συνεργάτες μου με ενημέρωσαν πως εκτός από το ban του ποδοσφαιριστή Περλιέσι, εκκρεμεί ακόμη ένα ποσό της τάξεως των 108.000 ευρώ στην ΕΠΟ για πρόστιμα, απλήρωτες διαιτησίες κτλ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις