Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Το τηλεφώνημα στον γιο – “Έλα στο σπίτι, σκότωσα τη μάνα σου”

Συγκλονίζει την Ελλάδα ακόμα μια γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στο Κουκάκι. Ένας 53χρονος σκότωσε τη 46χρονη σύζυγό του. Αμέσως μετά την πράξη του τηλεφώνησε στον γιο του και έναν άλλον συγγενή και τους είπε τι είχε κάνει. Διέφυγε με το αυτοκίνητό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Μόνιμα τεταμένες ήταν οι σχέσεις του ζευγαριού στο διαμέρισμα του οδού Ματρόζου 39, στο Κουκάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε φτάσει στο σημείο να χωρίσει για ένα διάστημα όμως έδωσε ο ένας στον άλλον μία ακόμη ευκαιρία.

Οι τσακωμοί όμως δεν σταμάτησαν να υπάρχουν και έτσι σήμερα, περίπου στη μία τα ξημερώματα, μετά από έναν ακόμη έντονο τσακωμό, ο 53χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έπληξε με αυτό την 46χρονη σύζυγό του στον θώρακα τον λαιμό και την πλάτη, σωριάζοντάς την νεκρή και μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σαλόνι του σπιτιού.

Ο 53χρονος σεφ, έριξε στη συνέχεια ένα ριχτάρι στο σώμα της για να την σκεπάσει και κάλεσε τον γιο του που βρισκόταν έξω, λέγοντάς του «έλα στο σπίτι γιατί τσακώθηκα με την μάνα σου και την σκότωσα», όπως επίσης ενημέρωσε και έναν ακόμη συγγενή τους.

Ο γιος σε κατάσταση σοκ έσπευσε στο σημείο, όμως ήταν ήδη αργά. Εντόπισε την μητέρα του στο σαλόνι, νεκρή και μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της οικογένειας, είχε διαφύγει με το αυτοκίνητό του. Στην Λ.Αθηνων-Σουνίου, στο ύψος της παραλίας Θυμάρι, στην Ανάβυσσο, ενδεχομένως σε μία απόπειρα αυτοκτονίας, έπεσε με το αυτοκίνητό του από το γκρεμό. Έσπευσε όμως διερχόμενος οδηγός που κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και τον απεγκλώβισε.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ», όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος και φρουρούμενος από αστυνομικούς και ενδεχομένως αργότερα να είναι και σε θέση να του πάρουν κατάθεση οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις