Σε κλίμα αβεβαιότητας ετοιμάζει τη νέα ΑΕΛ ο Αντωνίου – Πού θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Η θερμοκρασία στη Λάρισα συνεχώς ανεβαίνει και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μειώνει την τιμή για την αγοραπωλησία της ομάδας, αλλά μέχρι τώρα δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα.

Σε όλα τα θέματα υπάρχει στασιμότητα και αβεβαιότητα παράλληλα, ενώ ο κόσμος ανησυχεί και προβληματίζεται για το πού θα αγωνιστεί η ομάδα την καινούργια αγωνιστική περίοδο, στη Super League 2 ή στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Αυτό θα το γνωρίζουμε όλοι μας στις 28 Ιουνίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την αγορά της ομάδας και ο κ. Κούγιας, θα αποφασίσει ανάλογα.

Πάντως ο τεχνικός των «βυσσινί» Σωτήρης Αντωνίου, παρά την αβεβαιότητα που υφίσταται, ετοιμάζει τα πλάνα για την προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου. Όσον αφορά για μεταγραφικά ζητήματα, κανένας δεν γνωρίζει πόσες μεταγραφές θα γίνουν, καθώς η ομάδα θα στηριχθεί κυρίως σε νέα παιδιά, όμως χρειάζεται και να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό, μετά και τις λύσεις των συμβολαίων που έγιναν.

Πιθανές εξελίξεις να δρομολογηθούν αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου αναμένεται να συναντηθούν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας με τον Αγιώτη προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, προκειμένου να καταστρώσουν τα πλάνα της νέας σεζόν και να ετοιμάσουν το πρόγραμμα της βασικής προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στο πανέμορφο Καρπενήσι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις