Μάκος: “Η ομάδα πόλο της Νίκης είναι ιδιαίτερα αξιόλογη, με τις κάρτες ενίσχυσης να καλύψουμε το χαμηλό μας μπάτζετ”

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε, στην εκπομπή των Γιώργου Μαστρογιάννη και Δημήτρη Δεμίρη, στον BlueheartFM 105,1, ο αρχηγός της ομάδας πόλο της Νίκης, Γιάννης Μάκος, ο οποίος μίλησε για την αγωνιστική προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα του, τον προσεχή μήνα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ, παράλληλα, στάθηκε στην αναγκαιότητα αγοράς των καρτών μέλους του τμήματος, οι οποίες κυκλοφόρησαν, πριν μερικά 24ωρα, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την πορεία του τμήματος, κατά την πάροδο των ετών:

“Εγώ είχα την τύχη και την ευτυχία να είμαι και στα δύο ξεκινήματα της ομάδας πόλο, και το 2010, και το 2019 που ανέλαβε το τμήμα ο Νίκος ο Κωσταντέλιας. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές με τη Νίκη, ανόδους, κούπες, προκρίσεις. Ό,τι έγινε, έγινε, δε θέλω να αναφερθώ στα παλιά. Κάνουμε μία επανεκκίνηση, είχαμε την πανδημία, είχαμε το κλείσιμο του κολυμβητηρίου, δυσκολευτήκαμε, αλλά από το Φεβρουάριο και μετά, είμαστε ξανά εδώ, έχουμε μαζέψει αρκετά παιδιά στις Ακαδημίες, έχουμε στελεχώσει το ανδρικό τμήμα και προχωράμε”.

Για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Νίκης στη Γ’ Εθνική:

“Η κλήρωση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, παίζουμε στην Ιτέα. Ο όμιλός μας αποτελείται από έξι ομάδες, εκ των οποίων προκρίνονται οι δύο. Παίζουμε 8-10 Ιουλίου, προκριματικός γύρος. Αν τα καταφέρουμε, περνάμε στην τελική φάση, περίπου δύο εβδομάδες μετά.

Πιστεύω πως η ομάδα είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Έχουμε αρκετές αγωνιστικές λύσεις. Πέρσι, λόγω της πανδημίας, οι συνθήκες μας έφεραν να αγωνιζόμαστε με 7-8 παίκτες και τώρα είμαστε 16. Έχουμε “παντρέψει” νεαρούς με έμπειρους αθλητές, θα είμαστε ανταγωνιστικότατοι. Προσωπικά, πιστεύω πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά, βέβαια, όλα στο νερό φαίνονται”.

Για τις κάρτες μέλους:

“Βγάλαμε κάποιες κάρτες ενίσχυσης του τμήματος, με κόστος 10 ευρώ. Αν πουληθούν αυτές οι κάρτες, πιστεύω ότι θα καλυφθούν όλες οι οικονομικές μας υποχρεώσεις, κατά την αγωνιστική διαδικασία, οδοιπορικά, διανυκτερεύσεις και όλα τα σχετικά. Το μπάτζετ μας είναι πολύ χαμηλό, κανένας παίκτης δεν πληρώνεται, είμαστε όλοι ερασιτέχνες. Αγαπάμε το άθλημα, αγαπάμε τη Νίκη, εγώ είμαι 40 χρόνια στον χώρο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις