Γλίτωσε 200 χιλιάδες ο Ηρακλής από την εποχή… Ρέμου

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση απέρριψε την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Στυλιανού Ηλιάδη κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής.

Τις λεπτομέρειες αυτής της δικαστικής νίκης του Ηρακλή κοινοποίησε ο συνήγορος του Γηραιού, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τον Metropolis 95.5.

Για το ποια ακριβώς ήταν η υπόθεση ο συνήγορος του Ηρακλή ανέφερε: «Ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος επέλεξε τον δικαστικό δρόμο, ζητούσε από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ του Ρέμου, τον παραδοσιακό Ηρακλή δηλαδή, αφού υπήρξαν άλλοι τρεις στην συνέχεια, δεδουλευμένα αξίας 90 χιλιάδων ευρώ που μετά από τόκους και δικαστικά έξοδα σήμερα ανέρχονται περίπου στα 200 χιλιάδες».

Για το πόσο καθοριστική ήταν η δικαιωτική απόφαση για τον Γηραιό: «Μπορώ να χαρακτηρίσω την σημερινή ημέρα ως deadline. Για να το εξηγήσω, αν γινόταν δεκτή η προσφυγή του Ηλιάδη, πέρα από το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθεί ο παίκτης, θα ξεκινούσε ένα «τσουνάμι» προσφυγών, από παίκτες που αγωνίστηκαν την εποχή του Ρέμου και παλαιότερα μέχρι και σήμερα. Αυτό θα σήμαινε πως το ποσό το οποίο θα χρειαζόταν για να αποπληρωθούν συνολικά όλες οι προσφυγές θα έφτανε τα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο το οποίο ούτε ο Ευγενίου, ούτε φυσικά κάποιος συνετός άνθρωπος θα μπορούσε να διαθέσει.»

Για το αν υπάρχουν στην εποχή του Τομ Παπαδόπουλου οφειλές σε παίκτες:« Τον καιρό που είναι ο Τομ Παπαδόπουλος, πέρα από τον Κανακούδη, όπως άκουσα να λέει στην εκπομπή σας, δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να υπάρχουν οφειλές.»

Τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για το ηθικό σκέλος της δικαστικής νίκης του Ηρακλή: «Κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που είναι της μόδας τώρα τελευταία, αφού όλες οι υποθέσεις πάνε εκεί, η σύνθεση που εκδίκασε την υπόθεση αποτελόυταν από μία Αρειοπαγίτισσα δικαστικό, από έναν διαιτητή του ΠΣΑΠ που επέλεξε ο ίδιος ο Ηλιάδης, και από έναν εισηγητή του ΠΣΑΠ που ορίσαμε εμείς. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας τους ήταν 3-0. Ούτε ο δικαστής που επέλεξε ο παίκτης δεν ψήφισε υπέρ του!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις