Ιερέας πλάκωσε στο ξύλο την παπαδιά στο Πήλιο – Οι στιγμές πανικού στο σπίτι

Κατ’ επανάληψη έχουν απασχολήσει τους τελευταίους μήνες, οι υποθέσεις για ενδοοικογενειακή βία στον Βόλο, τη Μαγνησία και το Πήλιο. Και είναι γνωστό πως στην πλειοψηφία τους έχουν πρωταγωνιστές κατά κύριο λόγο άνδρες όλων των επαγγελμάτων και των οικονομικών κατηγοριών. Ομως, αυτό που συνέβη χθες στο Πήλιο, έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Αστυνομικοί, όπως ανέφεραν μάρτυρες, το απόγευμα περνούσαν χειροπέδες σε ιερέα, μεσήλικα ρασοφόρο, που λειτουργεί σε εκκλησία στο Πήλιο για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππάς κρατήθηκε σε Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από μεγάλο επεισόδιο που προκάλεσε στο σπίτι του σε βάρος της συζύγου του, η οποία απευθύνθηκε κατατρομαγμένη για βοήθεια στο «100».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρασοφόρος τα έσπαγε όλα στο σπίτι, όταν η σύζυγός του τηλεφωνούσε πανικοβλημένη στην Αστυνομία. Αστυνομικοί του έπαιρναν κατάθεση χθες το βράδυ (24-06-2022), στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις