Πατάει “γκάζι” η Νίκη στα μεταγραφικά

Ενώ στη Νίκη Βόλου φαίνεται να υπάρχει μία σχετική στασιμότητα, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του αγωνιστικού τμήματος, τις τελευταίες μέρες η διοίκηση έχει πατήσει «γκάζι» και τα αποτελέσματα αναμένονται προσεχώς.

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, προτεραιότητα για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία είναι η ανανέωση συνεργασίας με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποφασίσει πως μπορούν να προσφέρουν στον στόχο του πρωταθλητισμού για τη σεζόν 2022-23.

Οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές έχουν περάσει στη δεύτερη φάση, αυτή των λεπτομερειών και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν αποτελέσματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Παράλληλα η Νίκη κινείται για την μεταγραφική της ενίσχυση, έχοντας ρίξει το βάρος, στην αναζήτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν το αριστερό άκρο της άμυνας, ενός εξτρέμ κι ενός σέντερ φορ.

Για την περίπτωση των αριστερών οπισθοφυλάκων δεν έχει διαρρεύσει το όνομα κάποιου μεταγραφικού στόχου. Αντιθέτως, για τον εξτρέμ, το ενδιαφέρον για έναν 27χρονο Ισπανό έχει γραφτεί και το όνομά του παραμένει ψηλά στη λίστα καθώς καλύπτει τα κριτήρια που έχουν θέση η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία. Για την περίπτωση του σέντερ φορ στα ρεπορτάζ έχει «παίξει» το όνομα του Μιχάλη Μανιά αλλά και του Όσκαρ Σιαφά. Για τους δύο ποδοσφαιριστές η Νίκη δεν διαψεύδει όμως δεν είναι υποθέσεις που μπορούν να «τελειώσουν» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις