Ολυμπιακός Βόλου: «Δίχτυα» σε Δήμητρα και Θησέα

Η επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Θεοδοσιάδη, σήμανε και την εντατικοποίηση των επαφών ώστε να στελεχωθεί τόσο το ρόστερ, όσο και το τιμ που θα πλαισιώσει τον 47χρονο προπονητή.

Τις επαφές και τις συζητήσεις, ιδιαίτερα εντός των τειχών της Μαγνησίας, έχει αναλάβει ο Κώστας Σταματίου, που παρόλο δεν έχει ανακοινωθεί, έχει ενεργό ρόλο στο “χτίσιμο” του νέου Ολυμπιακού Βόλου που σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το πρότζεκτ περιλαμβάνει έναν κορμό έμπειρων και πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, για τα δεδομένα της κατηγορίας, οι οποίοι θα πλαισιώνονται από νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες, κυρίως από τη Μαγνησία και σε δεύτερο βαθμό από τη Θεσσαλία.

Ο Φώτης Καρατσόλης του Θησέα

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κρούση σε τρεις παίκτες του Θησέα και σε άλλους τόσους της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Από την ομάδα της Αγριάς κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο νεαρός επιθετικός Φώτης Καρατσόλης, ο οποίος προέρχεται από την Κ19 του Παναιτωλικού. Από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης ο Ολυμπιακός Βόλου προσβλέπει στον «επαναπατρισμό» του Σταμάτη Καρρά που είχε φορέσει τα ερυθρόλευκα τη  σεζόν 2012-13. Σε πρώιμο στάδιο είναι και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου για τον 25χρονο επιθετικό του Πρωτεσίλαου, Κώστα Αλαμάνη, ο οποίος, επίσης, έχει περάσει από τη βολιώτικη ομάδα στο παρελθόν.

Κώστας Αλαμάνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις