Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Final4 Παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ στην Αγριά (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final 4 Παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου 2022.

Στο εν λόγω τουρνουά  έλαβαν μέρος οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας, οι οποίες κέρδισαν την πρόκριση τους, ύστερα απο ένα μεγάλο και δύσκολο πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο, στο οποίο έλαβαν μέρος 30 ομάδες.

Πρωταθλήτρια για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ , η οποία στον τελικό κέρδισε την ΕΑ Λάρισας, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάϊ μπρέϊκ, ενώ η ομάδα του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ κατέκτησε την 3η θέση αφού στο μικρό τελικό κέρδισε τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων:

1ος ημιτελικός AO ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ –ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ  3-0 σετ

2ος ημιτελικός ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-3 σετ

Μικρός τελικός  ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ – ΑΣ ΑΡΓΩ 0-3 σετ

Μεγάλος τελικός ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ –ΕΑ ΛΑΡΙΣΑ 3-2

Τελική Κατάταξη

  1. ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
  2. ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
  3. ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
  4. ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Πολύ καλό το θέαμα που προσέφεραν οι νεαρές αθλήτριες όλων των ομάδων, που ικανοποίησε απόλυτα το φίλαθλο κοινό που γέμισε το κλειστό της Αγριάς.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ΕΣΠΕΚΕΛ και ο Α.Σ. «ΑΡΓΩ» που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης, την έφεραν εις πέρας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις στην πόλη του Βόλου, η οποία μπορεί να γίνει πόλος έλξης γενικότερα αθλητικών event.

Τις απονομές των διπλωμάτων, των μεταλλίων και του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα απένειμαν ο κ. ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ Αριστοτέλης, πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Κων/νος, αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, ο κ. ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ Μηνάς, μέλος Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ, η κ. ΜΑΤΖΑΦΛΕΡΗ Νίκη, πρόεδρος του Α.Σ.ΑΡΓΩ και ο κ. ΞΥΔΗΣ Περικλής, ΠΟΠ Θεσσαλίας.

Διαιτητές της τελικής φάσης διετέλεσαν ο κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Θεόδωρος, η κ. ΣΚΟΡΔΑΡΑ Αικατερίνη και η εκτελούσα χρέη γραμματείας κ. ΜΕΝΕΞΕ Μανίτσα.

Στην υγειονομική υποστήριξη του τουρνουά συνέβαλε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Χορηγοί του τουρνουά αποτέλεσαν η εταιρεία NATURAL ENERGAS του κ. ΤΣΑΝΤΗΛΑ Κων/νου στον Βόλο, του ναυτικού πρακτορείο του κ. ΧΑΓΙΑ Χρήστου ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ SHIPPING AGENCY, ο ναυπηγός κ. ΣΚΟΠΗΣ Αλέξανδρος, η ΕΨΑ με την παροχή αναψυκτικών στις αθλήτριες και το νερό ΣΕΛΙ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις