Στασιμότητα στα Χανιά – Το όνομα που “παίζει” δυνατά για τον πάγκο

Στάση αναμονής εξακολουθεί να επικρατεί στην ομάδα των Χανίων. Πρακτικά, δε φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι μετά την αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Το γεγονός της αδειοδότησης ήταν εξ αρχής ιδιαίτερα σημαντικό, δίνοντας μάλιστα την εντύπωση ότι θα μπορούσε να επιφέρει εξελίξεις. Από την άλλη δεν φαίνεται κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται και στην πράξη, τουλάχιστον για την ώρα.

Συνεπώς, το ενδιαφέρον και οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει ν’ αναμένονται πια από την ερχόμενη -κι αυτό δεν μπορεί να κριθεί σαν απόλυτα βέβαιο- εβδομάδα, διότι όπως έχουμε γράψει, κάποιοι τις μεταθέτουν από τον επόμενο μήνα και ειδικότερα μετά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου..

Υπενθυμίζεται πως τα Χανιά εξακολουθούν να παραμένουν μεταξύ άλλων χωρίς προπονητή, αν και τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε και πάλι έντονα το όνομα του Γιάννη Τάτση, ενώ πέραν της ανακοίνωσης που υπήρξε για την κοινή λύση της συνεργασίας με τον Θοδ. Βασιλακάκη δεν υπάρχει κάποιο άλλο νεότερο.

Η προσοχή επικεντρώνεται πάντα γύρω από τον επικεφαλής της ΠΑΕ, Αντώνη Ροκάκη, για τον οποίο το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα πρέπει ν’ ανοίξει τα χαρτιά του. Σίγουρα, εξαιρετικά σημαντικό είναι και το θέμα με τα χρήματα που περιμένουν μεταξύ άλλων και τα Χανιά να δοθούν από το στοίχημα, τα οποία θα συντελούσαν στη δημιουργία εξελίξεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις