Τελετή λήξης για τις Ακαδημίες μπάσκετ της Νίκης Βόλου (pics)

Το δελτίο τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου, αναλυτικά, αναφέρει:
“Τελετή λήξης για τις ακαδημίες μας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24.6.2022 στο 2ο γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Φάτσης Στέργιος που αφού απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους γονείς και στα παιδιά των ακαδημιών, έδωσε το λόγο στην παιδοψυχολόγο κα Αβαγιανού Πηνελόπη που προχώρησε σε μια σύντομη γνωριμία με τους γονείς και τα παιδιά. Στην συνέχεια της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Καλλιπολίτης Χρήστος και ακολούθησαν με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης, το μέλος του ΔΣ και μέλος της ΔΕ μπάσκετ Σταυρόπουλος Βάιος και το μέλος της ΔΕ Ζαμηλούδης Νίκος.
Παρών στην τελετή ήταν και το μέλος της ΔΕ των ακαδημιών Γιαρένης Απόστολος. Η τελετή συνεχίστηκε με βραβεύσεις και μετάλλια για τους αθλητές μας από τους αθλητές της ανδρικής ομάδας μας Κουτίνα Σάκη, Βερτζάγια Άρη και από τους προπονητές Μαύρο Ανδρέα και Κοσμάτο Γιώργο. Επίσης στους αθλητές μας δόθηκαν δωρεάν αντίτυπα από το περιοδικό μπάσκετ All STAR BASKET προσφορά των εκδόσεων Direction Business Network.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με χυμούς και αναψυκτικά που ήταν προσφορά της κάβας ποτών του κ. Κουτσουδάκη Αντώνη. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Την κα Αβαγιανού Πηνελόπη για την ομιλία της, την κάβα ποτών και αναψυκτικών του κ. Κουτσουδάκη Αντώνη για την προσφορά των χυμών και την εκδοτική Direction Business Network και προσωπικά τον κ. Παπαλιό Μάριο για την προσφορά των περιοδικών. Καλό καλοκαίρι σε όλους ραντεβού τον Σεπτέμβριο!!!!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις