Φήμες ότι δε θα “κατέβει” στη SL2 η Ιεράπετρα, η απάντηση του ΟΦΙ

Μοιράσου το άρθρο

Με ανάρτηση στον λογαριασμό της, η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι δε βρίσκεται σε κίνδυνο η συμμετοχή της Ιεράπετρας στη Super League 2 της επόμενης σεζόν, προαναγγέλλοντας εξελίξεις προσεχώς.

Αναλυτικά:

“Επειδή δεχόμαστε στην σελίδα πολλά μηνύματα όπου μας ρωτάτε γιατί δεν γράφουμε κάτι για τον ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα κατέβει ο ΟΦΙ, μας ρωτάτε αν θα μείνει κανένας παίκτης, μας ρωτάτε τι θα απογίνουμε χωρίς αδειοδότηση …και άλλα συναφή, απαντάμε όσο πιο ειλικρινά μπορούμε τα εξής:

Θα ανακοινώσουμε κάτι όταν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Ο ΟΦΙ φυσικά και θα κατέβει στο πρωτάθλημα της SL2.

Αδειοδότηση δεν πήρε ο ΟΦΙ, όπως δεν πήραν οι περισσότερες ομάδες και όπως δεν πήραμε ούτε πέρυσι. Με τους περιορισμούς που σημαίνει η μη αδειοδότηση θα το παλέψουμε όπως και πέρυσι. Με τους νυν παίκτες του ΟΦΙ φυσικά γίνονται συζητήσεις.

Το γεγονός ότι μπαίνει Ιούλιος και η πολιτεία δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα του τηλεοπτικού στις ομάδες της SL2, δυσκολεύει αφάνταστα τις κινήσεις των ομάδων. Το ίδιο ισχύει και για τον ΟΦΙ. Νεώτερα και πιο συγκεκριμένα προσεχώς.

Στον Βόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλος Ντέλετιτς. Θα είναι λογικά και στην επίσημη πρώτη το απόγευμα της Δευτέρας (27/6)”.

Πηγή: mikriliga

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις