Μόσδρομος: “Μας πείσμωσε η περσινή χρονιά, φέτος θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε ξανά”

Δηλώσεις στην εκπομπή “Clasico” του Βολος 986 πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Πυράσου, Γιάννης Μόσδρομος. Τί είπε για την περσινή σεζόν, τη συμφωνία της διοίκηση με τον προπονητή Δημήτρη Φραγκούλη, το γήπεδο της Αγχιάλου και το πρωτάθλημα που έρχεται.

Αναλυτικά:

Για την περσινή χρονιά και το γεγονός ότι ο Πύρασος ήταν νταμπλούχος, αλλά δεν κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική:

“Φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, δεν παίζαμε στη φυσική μας έδρα, στην Αγχίαλο. Ακόμα κι οι προπονήσεις μας έγιναν όλες στον Βόλο. Ο κόσμος της Αγχιάλου αγκάλιασε την ομάδα, είδε τον αγώνα που κάναμε. Δεδομένα, όμως, στεναχωρηθήκαμε που δεν καταφέραμε να ανέβουμε”.

Για το τι συναισθήματα έφερε η έκβαση της περσινής σεζόν:

“Μας έχει πεισμώσει η περσινή χρονιά. Φέτος, θα πάμε κάπως πιο συντηρητικά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού του ρόστερ θα συνεχίσει στον Πύρασο. Ξεκινάμε σιγά-σιγά τον σχεδιασμό, θα δέσει το παζλ του έμψυχου δυναμικού”.

Για την πρόσληψη του Δημήτρη Φραγκούλη:

“Είναι ένας προπονητής γνωστός σε εμάς. Ένα πολύ καλό παιδί, με πολλές γνώσεις, ήταν στο προπονητικό τιμ της Κέρκυρας. Είχε γίνει μία κουβέντα, μέσα στη χρονιά, κι οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που μας έφεραν μαζί για τη νέα σεζόν, καθώς θα πάρει μετάθεση στα μέρη μας. Είναι από τους καταλληλότερους να αναδείξουν και κάποια δικά μας παιδιά, από την Αγχίαλο. Βέβαια, πρέπει να δείξουν και τα ίδια τα παιδιά τι αξίζουν. Με τον Δημήτρη Φραγκούλη συμφωνήσαμε σε όλα, όσον αφορά τη λειτουργία της ομάδας μας. Ο στόχος είναι ίδιος, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο της Αγχιάλου, προς χρήση:

“Υπάρχουν ακόμα εργασίες στο γήπεδο. Ο γεωπόνος που ασχολείται, είναι γνώστης, και μας διαβεβαίωσε ότι η προετοιμασία μας, φέτος, θα γίνει στο γήπεδο της Αγχιάλου. Βέβαια, δε ξέρουμε ακόμα πότε θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα, λένε για αρχές Οκτωβρίου. Εμείς θα είμαστε, μέχρι τότε, έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα”.

Για το μεταγραφικό μέτωπο:

“Κοιτάμε το μεταγραφικό, φυσικά. Δε ξέρουμε τι θα γίνει και με τον Ρήγα και με τη Δήμητρα. Αν αυτές οι ομάδες δεν μπορέσουν να διατηρήσουν το περσινό τους ρόστερ, δημιουργείται μία μεγάλη δεξαμενή παικτών. Δε βιαζόμαστε, θα πάμε, όπως πρέπει”.

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και τον ανταγωνισμό τη νέα σεζόν:

“Θα είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό, όλες οι ομάδες έχουν συσπειρωθεί. Μας αρέσει αυτό, είναι καλό, έτσι έγινε και πέρσι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις