Απομακρύνεται το Παμπελοποννησιακό για την Παναχαϊκή, υψηλές οι οικονομικές απαιτήσεις

Σοβαρά οικονομικά εμπόδια μπαίνουν ανάμεσα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και την Παναχαϊκή αναφορικά με το παραχωρητήριο για να δηλωθεί το Στάδιο ως 2η των “κοκκινόμαυρων” στη Super League 2 αλλά και για τη χρήση του γηπέδου για κάποιες προπονήσεις.

Η διοίκηση του Σταδίου απαιτεί την αποπληρωμή του ποσού των 9.000 ευρώ που υπάρχει ως οφειλή από τις παλιές ΠΑΕ και συν 500 ευρώ που χρεώνει ως κόστος για να δοθεί το παραχωρητήριο. Επίσης για την προπόνηση ζητά 120 με 130 ευρώ.

Μάλιστα, όπως τόνισαν από την πλευρά του Σταδίου και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του Παμπελοποννησιακού, “Τα ίδια ποσά πληρώνει για παραχωρητήριο ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης”.

Στην Παναχαϊκή υπάρχει δυσαρέσκεια από την αντιμετώπιση του υπεύθυνου του Σταδίου, ειδικότερα από τη στιγμή που οι σχέσεις με τη δημοτική αρχή είναι ιδιαίτερα καλές με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού τη δωρεάν διανομή 150 εισιτηρίων από τους “κοκκινόμαυρους” στο Δήμο για το πρώτο εντός έδρας ματς των μπαράζ κάτι που στοίχισε 1.500 ευρώ.

Όπως λένε κύκλοι της Παναχαϊκής, “Δεν είναι δυνατόν να ισοσκελίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης με τον Παναιτωλικό των εσόδων της Super League 1 που πέρυσι πήρε επιχορήγηση από την Περιφέρεια μας 1,5 εκατομμύριο ευρώ και εμείς ούτε 1 ευρώ”.

Με αυτά τα δεδομένα μοιάζει αρκετά δύσκολο να χρησιμοποιήσει η Παναχαϊκή το Παμπελοποννησιακό ειδικότερα από τη στιγμή που ζητείται άμεση εξόφληση του όχι και μικρού ποσού των 9.000 ευρώ σε μία περίοδο όπου η Παναχαϊκή έχει πολλά οικονομικά ζητήματα να ρυθμίσει.

Πηγή: sportfmpatras

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις