Σαρωτική η Κέρκυρα (video)

Σίφουνας η Κέρκυρα απέναντι στη Ζάκυνθο (4-0) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ένιωσε αντίσταση από τους φιλοξενούμενους για 60 λεπτά περίπου, αλλά στο τελευταίο μισάωρο έδειξε ότι είναι πολύ ανώτερη από τον αντίπαλό της.

Με αυτό το «τρίποντο» έφθασε τους 52 βαθμούς και διατηρήθηκε στο -1 από την ΑΕΛ, η που είναι στην κορυφή της Football League.
Το σκορ άνοιξε ο Ζορμπάς στο 29ο λεπτό, όταν ο Χιντζίδης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και έφθασε στον επιθετικό των γηπεδούχων που δεν λάθεψε. Μέχρι εκείνο το σημείο ήταν και πάλι καλύτερη η Κέρκυρα, αλλά όχι και ουσιαστική, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που την παρουσιάστηκαν. Λίγο έλειψε να «ζευγαρώσει» τα προσωπικά του τέρματα ο Ζορμπάς, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από την αντίπαλη εστία, όντας μέσα στην περιοχή.

Από το 58’ και μετά όμως, η Κέρκυρα ανέβασε ταχύτητα και… «εξαφανίστηκε». Σε εκείνο το σημείο ο Μπαλντοβαλίεφ δεν κατάφερε να κάνει καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή και ο Γκόμεζ που δεν παράτησε τη φάση, εκμεταλλευόμενος και την αδράνεια των φιλοξενούμενων, έκανε το 2-0.

Στο 60’ ο Χιντζίδης που είχε φτιάξει το 1-0, πέτυχε πανέμορφο γκολ «σκότωσε» από πολύ μακρινή απόσταση τον Ραντίνοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κόντος δέκα λεπτά αργότερα, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

 
ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ζορμπάς (65′ Φάμπιο), Κόντος (80′ Καρντόσο), Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης (71′ Σουάνης), Μπαλντοβαλίεφ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Τσιάμης, Ζέλιος (62′ Ν. Πέττας), Αποστόλου, Ζαϊρί, Κουρέλλας (78′ Μεντούρ), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Σταματής, Κρολ (85′ Αντωνίου).

 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις