Δυνατό Σαββατοκύριακο για το τμήμα Στίβου της Νίκης

Δυνατό Σαββατοκύριακο για το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου που πήρε μέρος σε δύο αγωνιστικές διοργανώσεις. Η πρώτη διεξήχθη στο Μαρκόπουλο Αττικής στις 28/02/2016 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο ΄Εδαφος με την αθλήτρια μας ΄Εφη Φλώρου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 3000 μ. κορασίδων με 89 συμμετοχές.

Μετά από μια συγκινητική προσπάθεια καθώς από την αρχή της κούρσας βγήκε μπροστά δίνοντας γρήγορο ρυθμό στα τελευταία μέτρα οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν και η δεύτερη αθλήτρια κατάφερε στον τερματισμό να της “κλέψει” τη νίκη. Αξίζει να τονίσουμε ότι την προηγούμενη ημέρα παρουσιάστηκε στην αθλήτρια μας έντονη ενόχληση στη μέση κατά την αναγνωριστική προπόνηση στο χώρο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και μέχρι τις πρωινές ώρες ήταν αβέβαιη η συμμετοχή της. Παρόλα αυτά επέδειξε μεγάλο πείσμα και κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο.

Η δεύτερη αγωνιστική παρουσία έλαβε μέρος στην ημερίδα κλειστού στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες συμμετείχαν η Σταματίου Μαρία η οποία κατέλαβε την 1η θέση στα 60Μ ΠΚΑ με χρόνο 8”08, η Κόκκαλη Κατερίνα η οποία κατέλαβε την 2η θέση στο ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ με επίδοση 5.21μ και ο Ασημακόπουλος Σταμάτης 1ος στο ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ, με επίδοση 11.00μ.
Τις αποστολές συνόδευσαν στην Αθήνα ο προπονητής Παρασκευόπουλος Παύλος και στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής Βλαχάβας Αποστόλης και ο γονέας Σταματίου Στέλιος.