Κωνσταντέλιας: “Να βοηθήσει ο κόσμος της Νίκης το τμήμα πόλο, φέτος πάμε να κάνουμε κάτι καλό”

Συνέντευξη παραχώρησε, στην απογευματινή εκπομπή “Ισορροπίες” του BlueheartFM 105,1, ο προπονητής του τμήματος πόλο της Νίκης Βόλου, Νίκος Κωνσταντέλιας.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα αποσπάσματα των τοποθετήσεών του:

Για τον φετινό αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας:

“Ευτυχώς, φέτος, αν και πάλι είχαμε προβλήματα με το κολυμβητήριο που άνοιξε τον Φεβρουάριο και ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας αργότερα, έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα παιδιά που είχαμε πέρσι και να ενισχύσουμε το ρόστερ με Βολιώτες πολίστες. Καταφέραμε να φέρουμε παιδιά που ήταν στην ομάδα κι είχαν φύγει, να πάρουμε 2-3 παιδιά από άλλα σωματεία του Βόλου κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, το μεγαλύτερο πρόβλημά μου φέτος να είναι ποιος θα παίξει, ενώ τα προηγούμενα χρόνια δεν συμπληρώναμε ρόστερ. Έχουμε φαντάρους, φοιτητές, ακόμα υπάρχουν προβλήματα ομοιογένειας, δεν καταφέραμε να παίξουμε φιλικά όλοι μαζί, αλλά είμαστε σε ένα σημείο που λέμε πως επιτέλους ξεκινάμε να κάνουμε κάτι καλό”.

Για το ποιοι βοηθούν το τμήμα πόλο:

“Υπάρχουν 2-3 γονείς παιδιών της Ακαδημίας που βοηθούν σε οργανωτικά θέματα της ομάδας, βοηθάει ο Γιάννης ο Μάκος, που είναι και αρχηγός της ομάδας, ο Λάμπρος ο Τσιώλης, που είναι πάντα στο πλευρό μας, ο Κώστας ο Καραγεωργόπουλος, ο πρόεδρός μας, ο Στέργιος ο Φάτσης, και όλος ο Ερασιτέχνης”.

Για την αγορά των καρτών ενίσχυσης του τμήματος και τον αγωνιστικό του στόχο:

“Θα απευθυνθούν σε μένα, είτε στον Γιάννη Μάκο, είτε στον Κώστα Καραγεωργόπουλο, τηλεφωνικά. Υπάρχουν τα τηλέφωνά μας στη σχετική ανακοίνωση. Η κάρτα κοστολογείται στα 10 ευρώ, είναι καθαρά για την ενίσχυση του τμήματος και για να καλυφθεί αυτό το δύσκολο ταξίδι που θα κάνουμε φέτος, με στόχο να ανέβουμε κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας. Η ανταπόκριση, μέχρι στιγμής, είναι αρκετά καλή. Βοηθάει ο κόσμος. Θέλουμε ακόμα περισσότερη βοήθεια, πρέπει να ανεβάσουμε και το πόλο. Υπάρχει και το πόλο στη Νίκη”.

Για το αν η Νίκη θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε υψηλότερη κατηγορία:

“Η Β’ Εθνική είναι μια μεγαλύτερη κατηγορία, σε επίπεδο αθλητών κι αναμετρήσεων. Ξεκινάει τον Μάρτιο, κι όχι τον Ιούλιο. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε, να καθιερωθούμε σε μία τέτοια κατηγορία”.

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της Νίκης, λέγοντας:

“Η ομάδα θα είναι δυνατή, έτσι όπως πρέπει, θα προσπαθήσουμε να την ανεβάσουμε κατηγορία. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε, να είμαστε δυνατοί. Να έρθει να μας βοηθήσει ο κόσμος, με συμπαράσταση οικονομική ή ηθική. Όλους τους θέλουμε μαζί μας, δεν περισσεύει κανείς. Κάθε μέρα να παλεύουμε για το καλύτερο. Εμείς κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις