Στον Άι-Γιάννη και φέτος το 24ο Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai


Μοιράσου το άρθρο
Το 24ο Ελληνικό Summer Camp Shinkyokushinkai 2022 διοργανώνεται για ακόμη μια χρονιά  από την Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai από τις 30 Ιουνίου έως την 4 Ιουλίου στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.

Στο εν λόγω σεμινάριο θα διδάξουν o αρχηγός εκπρόσωπος του  Ελληνικού Shinkyokushinkai και Branch Chief WKO Shihan Γιώργος Κοσμίδης  και ο Branch Chief WKO Shihan Οτάριο Μελικιάδης.
Η κορυφαία αυτή καλοκαιρινή διοργάνωση της Ένωσης του  Ελληνικού Shinkyokushinkai,η οποία συγκαταλέγεται στα καλύτερα summer camp παγκοσμίως,  πραγματοποιείται με συνδιοργανωτή  την  Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων και υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.
Οι προπονήσεις θα γίνονται τις πρωινές ώρες 07.00-08.30 π.μ. στην πανέμορφη παραλία του Παπά Νερό,  ενώ οι απογευματινές ώρες 19.00-20.30 μ.μ. στο CAMPING του Παπά Νερό.
Η Ένωση του Ελληνικού Shinkyokushinkai ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφερειαρχη Ν. Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα για την πολύτιμη στήριξη της στη διοργάνωση του Summer Camp.
Eπίσης,ευχαριστεί τον κ.Μπασματζίδη Νικόλαο για την ευγενική δωρεάν παραχώρηση  του χώρου  του Camping για τις απογευματινές προπονήσεις και για τις εξετάσεις των αθλητών που θα πραγματοποιήθουν την τελευταία μέρα του σεμιναρίου, τα αδέλφια Καραουλάνη Βασίλη και Δήμητρα,  καθώς και αντιδήμαρχο Ζαγοράς κ.Απόστολο Σουλδάτo.
Την επιμέλεια και οργάνωση του Summer Camp ανέλαβε η Sensei Βίκυ Κοσμίδου,με τη σημαντική βοήθεια της senpai Καρολίνας Κακαζιάννη, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του αρχηγού Εκπροσώπου  Γιώργου Κοσμίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις