Δύσκολα θα συνεχίσει στον Ηρόδοτο ο Βούζας

Ο Ηρόδοτος έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν και φαίνεται πως σε αυτόν δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Βασίλη Βούζα.

Μπαίνοντας στις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου ο Ηρόδοτος γίνεται η πρώτη ομάδα της Κρήτης που δειλά – δειλά βάζει σε υλοποίηση τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά. Η ομάδα της Αλικαρνασσού μετά την περσινή, πετυχημένη, χρονιά έχει ως στόχο την ανανέωση του εισιτηρίου της στην Superleague 2 ωστόσο πληροφορίες του athleticradio.gr στα πλάνα δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Βασίλη Βούζα.

Ο λόγος είναι πως ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ραγίσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Βασίλη Βούζα να μην έδειχνε ιδιαίτερη υπομονή για να περιμένει τις εξελίξεις στον Ηρόδοτο με αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Δίχως βέβαια να αποκλειστεί ανατροπή της τελευταίας στιγμής ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως ο Βασίλης Βούζας δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ηρόδοτο με την ομάδα της Αλικαρνασσού να έχει βγει στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις