Βαριές καμπάνες σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου!

Ήχησαν… καμπάνες σήμερα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, με αφορμή τα επεισόδια που είχαν λάνει χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο στις 21 Μαΐου, στον μεταξύ τους τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κι αυτό γιατί η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον μεν «δικέφαλο του Βορρά» με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τους δε «πράσινους» με δύο.

Παράλληλα, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 75.000 και 64.167 ευρώ αντίστοιχα στις δύο ομάδες, οι οποίες σημειωτέον έχουν το δικαίωμα έφεσης κατά της εν λόγω απόφασης.

 
Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις