Μαρινάκης στην ΕΠΟ για διαιτησία και ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστών της SL2

Πρώτη παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ως πρόεδρος της Superleague, κάνοντας λόγο για ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πλέον πρόεδρος της Λίγκας, σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές και θα πρέπει να προχωρήσει το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας.

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Superleague και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ», ανέφερε και συνέχισε:

«Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιος θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν SuperLeague θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην SuperLeague 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της SL1. Μία κίνηση η οποία έτυχε ένθερμης υποστήριξης από τον ΠΣΑΠΠ και την SL2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις