Συνέχεια στις επιτυχίες για το πόλο της Νίκης

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά πέτυχε η ομάδα Παίδων της Νίκης για το αντίστοιχο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης. Ο απολογισμός δύο νίκες και δύο ήττες. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του τμήματος πόλο της Νίκης:

“Ακόμα μια πρόκριση! Η παιδική ομάδα υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου είναι μια από τις 24 ομάδες που θα συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος! Κατάφερε να πετύχει την πρόκριση με απολογισμό 2 νίκες κ 2 ήττες, κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου και πλέον ξεκινάει την προετοιμασία για την επομένη φάση που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 8-10/4.

Στην πρεμιέρα η ομάδα της Νίκης δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην ομάδα του ΟΥΚ και έχασε με σκορ 11-4. Ο Αχλαδιώτης πέτυχε 2 γκολ κ από 1 γκολ πέτυχαν οι Χαρίσης και Τσίχλας Στράτος.

Η υπόθεση πρόκριση όμως δυσκόλεψε μετά την ήττα από τον Νηρέα Λαμίας σε ένα παιχνίδι που η Νίκη είχε τον έλεγχο, προηγούνταν σε μεγάλο μέρος του αγώνα άλλα κάποια σοβαρά λάθη έφεραν την ήττα με 11-8. Ο Γκανάτσιος με 5 γκολ ήταν με διαφορά ο πρώτος σκόρερ, ενώ από 1 γκολ πετυχαν οι Γκατζούνας, Βάτσος και Καλλιμόπουλος.

Στον αγώνα με τον ΟΕΑΝΑΒ η νίκη με 18-3 ήρθε εύκολα με σκόρερ τους Γκανάτσιο με 4, Καλλιμόπουλο με 3, Μπρουσοβάνα-Τσίχλα Γιώργο-Χαρίση-Αχλαδιώτη με 2 και Γκατζούνα-Τσίχλα Στράτο-Εγνατιάδη από 1.

Στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας το αποτέλεσμα που έδινε πρόκριση ήταν νίκη με περισσότερα από ένα γκολ, κάτι το οποίο η ομάδα της Νίκης πέτυχε! Τελικό σκορ 6-4 με τα 2 γκολ να πετυχαίνονται στα τελευταία λεπτά και να φέρνουν τους πανηγυρισμούς των αθλητών και όλων των ανθρώπων την ομάδας! Πρώτος σκόρερ και πάλι ο Γκανάτσιος με 3 γκολ και από ένα γκολ σημείωσαν οι Γκατσούνας, Βάτσος, Αχλαδιώτης.

Τελική κατάταξη:
ΟΥΚ 12
Ν.Ο. Λάρισας 6 (11-8 μεταξύ των τριών ισοβαθμησάντων)
Νίκη Βόλου 6 (14-15 μεταξύ των τριών)
Νηρέας Λαμίας 6 (13-15 μεταξύ των τριών)
ΟΕΑΝΑΒ 0
με την πρόκριση να παίρνουν οι 3 πρώτες ομάδες.

Η πρόκριση αυτή αποτελεί για άλλη μια φόρα απόδειξη της σοβαρής δουλείας που γίνεται στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και της προόδου που έχει επιτύχει το τμήμα τα τελευταία χρόνια. Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2009 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις